Maria Støre (t.v) og Siri Berge er ansatt i faste stillinger i VG Rampelys.

Maria (24) og Siri (24) får fast jobb i VG Rampelys: – Drømmejobben

– God og kritisk kjendisjournalistikk har aldri vært viktigere enn akkurat nå, sier Maria Støre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

VG Rampelys ansetter reporterne Maria Støre og Siri Berge Christiansen i faste stillinger. Det skriver de i en pressemelding.

- Siden nyttår har Maria og Siri breaket noen av de største kjendissakene i landet, samtidig som de har laget knallgod og kritisk journalistikk på Norges influencer-elite, sier nyhetssjef Marcus Husby.

Og legger til:

– Jeg er derfor utrolig glad for at de to største kjendisjournalist-talentene i landet vil fortsette å levere dagsordensettende-saker for Rampelys i årene som kommer.

Maria Støre (24) har studert journalistikk på OsloMet og har vært tilknyttet VG/Rampelys i vikariater siden 2019. Hun har bakgrunn som kulturredaktør i Universitas, journalist i Se og Hør og har hatt praksis i TV 2 Innenriks og Nyhetskanalen.

- Det er utrolig stas å få drømmejobben. Om det ikke var for Universitas, hadde jeg nok ikke fått muligheten til å jobbe med kulturjournalistikk på denne måten. Der fikk jeg viktig grunnerfaring. God og kritisk kjendisjournalistikk har aldri vært viktigere enn akkurat nå, sier Støre.

– Jeg er utrolig takknemlig for å ha så dyktige, motiverende og erfarne journalister i avdelingen og på resten av huset. Sammen med Siri ser jeg frem til å vise oss som gode tilskudd i VG Rampelys.

Siri Berge Christensen (24) har en bachelorgrad i journalistikk fra OsloMet og tar for tiden en bachelorgrad i Frontend og mobilutvikling på Høyskolen Kristiania. Hun har vært tilknyttet ulike vikariater i VG siden 2019, inkludert praksis på krimavdelingen og sommervikariat på Rampelys-avdelingen.

- Dette er utrolig gøy! Jeg er stolt og ydmyk, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på kjendis- og kulturjournalistikken for VG, i samarbeid med dyktige kollegaer, sier Berge Christensen.

Powered by Labrador CMS