Dette er folkene som utgjør stammen i Oslo Media House - med gründer Magne Soundjock Otterdal med armene i været bakerst.
Dette er folkene som utgjør stammen i Oslo Media House - med gründer Magne Soundjock Otterdal med armene i været bakerst.

Oslo Media House har fått nye lokaler: – Her skal journalistikken stå høyt

Gründer Magne Soundjock Otterdal ønsker å skape et kraftsenter for journalistikk - og vil samarbeide tett med nye Pressens hus.

Publisert

Etter vel fem år i Skippergata i Oslo sentrum flyttet Oslo Media House et lite steinkast unna, til nyoppussede lokaler i Posthallen i Dronningens gate tidligere denne måneden.

Nå er kontorfellesskapet for frilansere og mindre bedrifter godt innkjørt på sine nye lokaliteter, og Magne Soundjock Otterdal - som sammen med Geir Terje Ruud etablerte Oslo Media House i 2014 - har fortsatt store visjoner for stedet.

– Oslo Media House skal være et sted for de ikke etablerte delene av mediene. Her skal journalistikken stå høyt. Det er flere frilansere som jobber i fellesområdene eller i team, og vi har også mindre startup-bedrifter på plass, forteller han til Medier24.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Månedlig
Første mnd til kr 1
deretter 189,- pr mnd

Kjøp

Årlig
12 mnd abonnement for 1899,-

Kjøp

Powered by Labrador CMS