Runa Hetland takker for seg og Tomas Bruvik tropper på. Men vil han bli sittende i 25 år, som sin forgjenger?
Runa Hetland takker for seg og Tomas Bruvik tropper på. Men vil han bli sittende i 25 år, som sin forgjenger?

Nå har Tomas Bruvik tatt over som lokalavissjefen over alle lokalavissjefer

Tropper på som generalsekretær i Landslaget for lokalaviser (LLA) onsdag. – Jeg ser fram til å drive det solide arbeidet som er gjort i LLA-familien siden etableringen i 1976 videre, sier han.

Publisert

For ikke lenge siden ble det klart at tidligere Kvinnheringen-redaktør Tomas Bruvik tar over sjefsstolen i Landslaget for Lokalaviser (LLA), etter at Rune Hetland bestemte seg for å trappe ned – etter om lag 25 år på toppen av organisasjonen. 

– Lokalavisene gjør en svært god jobb i sine lokalsamfunn. De er viktige for innbyggerne. Jeg ser fram til å drive det solide arbeidet som er gjort i LLA-familien siden etableringen i 1976 videre, sier Bruvik i en melding.

Da Medier24 gjorde et større intervju med Bruvik, i forbindelse med ansettelsen, var han klar på at han på ingen måte har planer om å bli sittende like lenge som sin forgjenger. 

Han pekte på at han tror sin lange erfaring fra lokalavis, og som lokalavisredaktør, kommer til å komme godt med i jobben. 

– Jeg tror det er en fordel at jeg har jobbet lenge i lokalavis og fått med meg den rivende utviklingen over tid. Også har jeg vært mye ute og møtt folk som står i det samme, så jeg har et bredt kontaktnett og vet litt om utfordringene deres. Jeg vet hvordan livet er ute i «den harde verden» for mange av medlemmene, sa han til Medier24 daRune Hetland fortsetter i LLA, som pressepolitisk rådgiver. På søkerlista til jobben stod det 10 kandidater, blant dem Bruvik selv.

Da det ble klart at Hetland takket for seg, var han klar på at det har vært 25 innholdsrike, tøffe og slitsomme år – hvor han har hatt det morsomt.

– Jeg er litt sliten. Det har vært beinhard jobbing i alle år. Det har vært krevende, og det er et stort ansvar, sa han til Medier24. 

Powered by Labrador CMS