Odd Øie (t.h.) blokkerte salget av Trønder-Avisa. Dermed får ikke Polaris Media og konsernsjef kontroll over det trønderske medielandskapet.
Odd Øie (t.h.) blokkerte salget av Trønder-Avisa. Dermed får ikke Polaris Media og konsernsjef kontroll over det trønderske medielandskapet.

Polaris Media fikk ikke kjøpe: Odd Øie og en lokal aksjonærgruppe blokkerte salget av Trønder-Avisa

- Det er Trønder-Avisa som er den tapende part, mener Gunnar Severeide, talsmann for styret i eierselskapet LL Inntrøndelagen.

Publisert

Onsdag var generalforsamlingen i LL Inntrøndelagen nok en gang invitert til å vedta å selge aksjeposten på 38 prosent i Trønder-Avisa til Polaris Media ASA - for 9 millioner kroner.

Men som ventet gikk det ikke slik: I realiteten krevde et salg enstemmighet, og dermed ble salget blokkert av stemmene til Odd Øie og en gruppe lokale aksjonærer anført av Hans Martin Storø.

De mener budet er for lavt, og ikke representerer verdiene i selskapet.

Gunnar Severeide er talsmann for styret i LL Inntrøndelagen. Han sier følgende til Trønder-Avisa etter avklaringen:

- Vi føler at det er bred støtte i lokalmiljøet og lesergrupper for et salg.  Vi i styret føler vi har gjort det vi kan, men situasjonen er fastlåst. Det er Trønder-Avisa som er den tapende part i situasjonen som har oppstått.

- Vi har en utfordring. Vi får sette oss ned å finne ut hva som blir neste skritt, sier Severeide.

Powered by Labrador CMS