VGTV henter to nye podkaster

Både Morten Ramm og Linnea Myhre blir tatt inn i VGs podkastportefølje i 2021.

Publisert

Fra januar 2021 utvider VGTV podkastporteføljen med to eksterne podkaster: «Må på behandling» med Morten Ramm og Vegar Tryggeseid og «Kvinneguidens venner» med Linnéa Myhre og Stine Melbø.

– I løpet av 2020 har vi ansatt to nye produsenter, Elise Vatsvåg og Marte Vedde, og lansert tre nye podkaster. To av nylanseringene, «Gi meg alle detaljene» med Linnéa Myhre og «Hvordan har du det, mann?» med Erik Follestad, har etablert seg på Podtoppens topp 20-liste. Det har gjort VGTV til en enda mer attraktiv produsent av lyd, sier ansvarlig produsent i VGTV, Siri Pallesen, i en pressemelding.

Ramm er glad for å bli fanget opp av VGTV.

– Vi har laget tre sesonger, med en liten redaksjon, bestående av meg, Vegar... og ingen flere, så det er på tide at podkasten går inn i et litt mer corporate virke og «tar steget», som Vegar pleier å si, forteller Ramm.

«Kvinneguidens venner», som også har blitt produsert selvstendig frem til nå, vil starte opp med nye episoder i februar.

- Vi gleder oss veldig til å komme inn i varmen i VGTV og få muligheten til å gjøre podkasten vår enda bedre. Vi startet jo «Kvinneguidens venner» for to år siden og hittil har vi gjort det meste selv. Som jo har gått veldig bra, men jeg tror det blir desto bedre med flere kloke hoder på laget. Det blir skikkelig stas!, sier Linnéa Myhre og Stine Melbø.

Powered by Labrador CMS