Lavo.tv er reddet

- Dette har vært en tøff, men nødvendig prosess, sier Bernhard A. Steen, som er ny daglig leder i Lavo, i en melding.

Publisert

I januar sprakk nyheten om at Lavo.tv ville avvikle selskapet - et halvt år etter børsnoteringen. 

De bestemte seg for at de ønsket å redde selskapet, og besluttet på generalforsamlingen i slutten av januar at de skulle jobbe for å skaffe ny finansiering, heller enn å avvikle selskapet. 

I en melding kommer det nå fram at ny finansiering er på plass, og at de omstrukturerer selskapet. 

- De siste månedene har Lavo-teamet jobbet knallhardt med å redde selskapet, og vi er veldig glade over å kunne meddele at selskapet nå er rustet til å oppnå det potensialet alle involverte og aksjonærer har hatt tro på. Jeg er overbevist om at med de grepene selskapet foretar seg så ligger alt til rette for å skape store aksjonærverdier i tiden som kommer, sier styreleder Dag Vikar Skansen i en melding.

Lavo.tv ble lansert som en mobiltjeneste rundt eksisterende TV-konsepter i 2017.Selskapet Alpha Blue Ocean tilfører nå selskapet frisk kapital, står det i meldingen.

- Vi er henrykt over å videreføre vårt finansielle partnerskap med Lavo.TV. Vi har jobbet ekstremt hardt over de siste månedene for å finne en løsning som ivaretar interessene til selskapet, aksjonærene, kreditorene så vel som investoren. Selv om ledelsen i selskapet har endret seg, opprettholdes ambisjonene. Prosjektet er minst like spennende som før, og det å gi opp var aldri et alternativ ettersom vi alle har knalltro på modellen, sier Pierre Vannineuse, CEO hos Alpha Blue Ocean i meldingen. 

I meldingen skriver de: 

«Restrukturering Lavo har inngått avtale med kreditorer, som innebærer at eksisterende gjeld slettes. Alle kreditorer med mindre enn NOK 40.000 utestående vil få full dekning for sine krav. Øvrige alminnelige kreditorer vil få dekket det høyeste beløpet av NOK 40.000 og 20 prosent av det totalt utestående beløpet. Det resterende beløpet vil enten konverteres til aksjer i Lavo til NOK 0,142 per aksje eller bli frafalt».

Bernhard A. Steen blir ny daglig leder i selskapet, og forteller at den siste tiden har vært krevende. 

- Dette har vært en tøff, men nødvendig prosess. Det hadde ikke vært mulig uten et veldig godt team i selskapet og styret, og kreditorer som har strukket seg langt for å få dette til og som har akseptert tilbudet, sier Bernhard A. Steen, ny daglig leder i Lavo i meldingen. 

Powered by Labrador CMS