LLA med dobbel pris­utdeling i 2021

Når Landslaget for lokalaviser (LLA) har landsmøte i Ålesund i mars skal både årets og neste års prisvinnere få heder og berømmelse.

Publisert

Det blir dobbel-feiring når Landslaget for lokalaviser (LLA) holder sitt neste landsmøte. Styret og administrasjonen i LLA har bestemt at det blir utdeling både av årets og neste års lokalavispriser i Ålesund 12. og 13. mars 2021.

– Å motta en pris digitalt er ikke det samme som å få en pris med 250 lokalavisvenner rundt seg. De som vinner priser fortjener å bli hedra på en skikkelig måte, sier LLAs generalsekretær Tomas Bruvik i en melding til Medier24. 

Han lover gode løsninger og rammer for neste års sermonier, slik at både årets og neste års prisvinnere får nyte godt av vinner-statusen i et helt år. 

– Vi skal lage en skikkelig og minnerik prisfest for alle, sier Bruvik.

Årets digitalkonferanse flyttes til Oslo

Samtidig som LLA etter sommeren starter opp igjen arbeidet med neste års landsmøte, skal sekretariatet også få på plass årets digitalkonferanse for lokalavisene.

Lokal & digital flyttes dette år fra Bergen til Oslo og sannsynligvis blir arrangementet i oktober. 

– Vi har ringt rundt til ca. 20 aviser som var med på digitalkonferansen i fjor. Oppfordringa fra mange aviser er at det er flott om vi snart kommer i gang med arrangementer der vi kan møtes også fysisk. Derfor satser vi på at vi kan arrangere ein innholdsrik og inspirerande konferanse til høsten. Dette gjør vi selvsagt i tråd med de helsefaglige rådene fra styresmaktene, avslutter han.

Powered by Labrador CMS