Journalist Hans Petter Aass (f.v.), Tina Jørgensens mor, Torunn Austdal Rasmussen, og forfatter og tidligere politietterforsker Jørn Lier Horst fotografert ved Bore kirke.

Tina Jørgensen-saken blir TV 2-dokumentar

TV 2 skal lage dokumentarserie om det uoppklarte drapet på Tina Jørgensen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Forfatter og tidligere politietterforsker Jørn Lier Horst og journalist Hans Petter Aass er sentrale i den kommende TV 2-serien om det uoppklarte drapet på Tina Jørgensen, skriver TV-kanalen i en pressemelding.

Tina Jørgensen forsvant natt til 24. september 2000 i Stavanger. 21-åringen ble funnet drept i en kum ved Bore kirke på Jæren etter én måned. Drapet er fortsatt uoppklart, men fredag ble det kjent at en mann er mistenkt i saken – samme mann som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995.

– Vi har jobbet i lengre tid med denne serien, som vi håper kan kaste nytt lys over Tina-saken. Forrige ukes utvikling gir fornyet håp om at det fortsatt er mulig å løse mysteriet, sier TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen.

Også Tina Jørgensens mor, Torunn Austdal Rasmussen, skal medvirke i serien. Hun sier at hun av respekt for Tina vil lete etter svar til sin siste dag.

Powered by Labrador CMS