Generalsekretær Tomas Bruvik (t.v.) i Landslaget for lokalaviser (LLA). Her sammen med pressepolitisk rådgiver Rune Hetland.

LLA utsetter landsmøtet til 2022: – Smittesituasjonen er usikker

Landslaget for lokalavisers årsmøte utsettes for andre gang.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Landslaget for lokalaviser (LLA) utsetter årsmøtet enda et år, og vil avholde det i mars 2022. Møtet skulle opprinnelig bli arrangert i mars 2021, opplyser LLA.

– Vi ser jo klart i disse dager at smittesituasjonen både nasjonalt og lokalt er usikker. Selv om epidemien skulle bli mer avklart om noen måneder, tror vi mange aviser uansett ville valgt å holde folk hjemme, sier LLAs styreleder Øystein Øygarden.

– Situasjonen er rett og slett for usikker. Et samlet styre har derfor bestemt å utsette landsmøtet i Ålesund til fredag 11. mars og lørdag 12. mars 2022, sier han.

LLA opplyser at prisene som opprinnelig skulle vært delt ut på årsmøtet tidligere i år, vil bli overlevert på en prismarkering i Oslo i mars 2021.

– Vi skal finne gode løsninger innenfor de smittevernsreglene som er da. I det minste skal hovedprisvinnerne få komme og få sine velfortjente priser, sier Øygarden.

LLA vil også gjennomføre en fagdag for lokalavisene i Pressens hus i Oslo i mai 2021.

Powered by Labrador CMS