Generalsekretær Tomas Bruvik (t.v.) i Landslaget for lokalaviser (LLA). Her sammen med pressepolitisk rådgiver Rune Hetland.
Generalsekretær Tomas Bruvik (t.v.) i Landslaget for lokalaviser (LLA). Her sammen med pressepolitisk rådgiver Rune Hetland.

LLA utsetter landsmøtet til 2022: – Smittesituasjonen er usikker

Landslaget for lokalavisers årsmøte utsettes for andre gang.

Publisert

Landslaget for lokalaviser (LLA) utsetter årsmøtet enda et år, og vil avholde det i mars 2022. Møtet skulle opprinnelig bli arrangert i mars 2021, opplyser LLA.

– Vi ser jo klart i disse dager at smittesituasjonen både nasjonalt og lokalt er usikker. Selv om epidemien skulle bli mer avklart om noen måneder, tror vi mange aviser uansett ville valgt å holde folk hjemme, sier LLAs styreleder Øystein Øygarden.

– Situasjonen er rett og slett for usikker. Et samlet styre har derfor bestemt å utsette landsmøtet i Ålesund til fredag 11. mars og lørdag 12. mars 2022, sier han.

LLA opplyser at prisene som opprinnelig skulle vært delt ut på årsmøtet tidligere i år, vil bli overlevert på en prismarkering i Oslo i mars 2021.

– Vi skal finne gode løsninger innenfor de smittevernsreglene som er da. I det minste skal hovedprisvinnerne få komme og få sine velfortjente priser, sier Øygarden.

LLA vil også gjennomføre en fagdag for lokalavisene i Pressens hus i Oslo i mai 2021.

Powered by Labrador CMS