Yngve Garen Svardal
Yngve Garen Svardal

Pressemelding

Yngve Garen Svardal (40) ansatt som nyhetsredaktør i KOM24

– Jeg ønsker å bidra til å bygge en sterk nettavis som tar kommunikasjonssektoren på alvor.

Publisert

Svardal blir KOM24, lokalavisa for kommunikasjonsfolk, sin aller første nyhetsredaktør.

40-åringen har jobbet i KOM24 siden nyttår og har bakgrunn fra Avisa Nordhordland, TV 2, Sunnhordland - samt at han har erfaring fra Bergensavisen og Avisa Hordaland.

– Jeg ønsker å bidra til å bygge en sterk nettavis som tar kommunikasjonssektoren på alvor. Det er en bransje som kanskje ikke er så vant til kritisk journalistikk, så det blir spennende å jobbe med. Som lokalavis skal vi være med på både oppturen og nedturen, så jeg ser fram til å jobbe tett på en sektor som er i vekst, sier han.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 AS.
Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 AS.

Svardal har en bachelor i historie fra Universitetet i Bergen og tok journalistutdanningen sin ved Høyskolen Kristiania. 40-åringen er opprinnelig fra Eidfjord, men er nå bosatt i Frekhaug utenfor Bergen. Han vil også jobbe tett på Oslo-miljøet når koronakrisen er over.

Ansvarlig redaktør Erik Waatland i Medier24 og KOM24 sier han er veldig glad for å få med Svardal på laget.

– Yngve er en erfaren pressemann med tung kompetanse innen nyhetsarbeid og med evne til å løfte de beste og viktigste sakene under hardt press. Jeg er veldig glad for at han blir KOM24 sin første nyhetsredaktør og jeg er sikker på at han vil, sammen med et kompetent team, vil kunne tilby kommunikasjonsfolkene mye godt lesestoff i årene fremover, sier Waatland.

Svardal begynner i stillingen med umiddelbar virkning.

Powered by Labrador CMS