Rubicon Radio får nye eiere.  På bildet er ophie de Rohan Birkeland, Esben Selvig, Henriette Aurtande, Kaare Daniel Steen, Rebecca Medbøe, Henrik Bergesen og Hanne Mjelstad. (Ingrid Torjesen var ikke tilstede da bildet ble tatt).
Rubicon Radio får nye eiere. På bildet er ophie de Rohan Birkeland, Esben Selvig, Henriette Aurtande, Kaare Daniel Steen, Rebecca Medbøe, Henrik Bergesen og Hanne Mjelstad. (Ingrid Torjesen var ikke tilstede da bildet ble tatt).

Klynge kjøper Rubicon Radio: – Vi har trua på lyd

Selskapet, som står bak flere podkast-suksesser, får nå nye eiere.

Publisert

Produksjonsselskapet Klynge  har kjøpt Rubicon Radio, opplyser de i en pressemelding.

Rubicon Radio var blant annet den største leverandøren av lyd til NRK i 2019, og står bak podkast-suksesser som som, Siri og de gode hjelperne, Berrum ogBeyer, og Uløst.

- Vi har trua på lyd og har det siste året lett etter de rette menneskene å satse sammen med. Å lage radio og podcaster i verdensklasse krever høy kompetanse på dekk og gjennom oppkjøpet får vi en fantastisk gjeng erfarne produsenter med journalistisk tyngde med på laget, sier daglig leder i Klynge, Kaare Daniel Steen.

Selskapet driver også med TV-produksjon, og står blant annet bak serien «Sigurd Fåkke Pult» som sendes på TV Norge.

Også radioprodusent Henriette Artande gleder seg over oppkjøpet.

– Vi er veldig glade for å lande hos gjengen på Klynge, og gleder oss til å videreføre og utvikle det Rubicon Radio har bygget opp de siste fem årene. Selv om vi primært holder på med lyd og Klynge bilde, er jeg spent på hva vi kan få til også på tvers av plattformer.

– Når noen av landets dyktigste radioprodusenter slår seg sammen med folka bak blant annet «Sigurd Fåkke pult», kan det ikke bli annet enn bra. Vi er alle historiefortellere, og nå skal vi lage historie sammen, sier Aurtande.

Powered by Labrador CMS