Katharina Dale Håkonsen (48) er ansatt som redaksjonssekretær i HK-Nytt.

Katharina Dale Håkonsen blir redaksjonssekretær i HK-Nytt: – En stor ressurs

– Jeg hadde lyst på denne jobben fordi HK-Nytt skriver om viktige problemstillinger med utgangspunkt i de ansattes arbeidshverdag, sier den nyansatte sekretæren.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Katharina Dale Håkonsen (48) er ansatt som redaksjonssekretær i HK-Nytt. Håkonsen kommer fra stillingen som journalist i NTL-magasinet, en annet fagblad som produseres i LO Media. Hun har tidligere vært fagredaktør i NFF-magasinet.

Håkonsen er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda og har en cand.mag.-grad fra Universitet i Oslo. Hun har jobbet som journalist i Dagbladet, med kommunikasjon i Norsk Form og som frilansjournalist.

– Jeg er veldig glad for ansettelsen av Håkonsen. Hun er en grundig, språksterk og kunnskapsrik journalist som setter store krav til kvalitet. Hennes erfaring som journalist med arbeidslivet som spesialfelt gjør henne til en stor ressurs i redaksjonen, sier ansvarlig redaktør Lena Svenning om nyansettelsen.

Selv sier Håkonsen dette om sin nye jobb:

– Jeg hadde lyst på denne jobben fordi HK-Nytt skriver om viktige problemstillinger med utgangspunkt i de ansattes arbeidshverdag. Å treffe mennesker som forteller sine historier fra arbeidslivet er alltid interessant.

Powered by Labrador CMS