Kommersiell leder Julie Hansson Tangen i Medier24 blir ny daglig leder i Lær Kids Koding.

Kommersiell leder Julie Hansson Tangen i Medier24 blir ny daglig leder i Lær Kids Koding.

Pressemelding

Julie Hansson Tangen forlater Medier24: Blir daglig leder i Lær Kidsa Koding

– Jeg har hatt noen vanvittig fine og lærerike år i Medier24.

Publisert Sist oppdatert

Kommersiell leder Julie Hansson Tangen i Medier24 blir ny daglig leder i Lær Kidsa Koding. Det ble kjent fredag morgen.

– Jeg har hatt noen vanvittig fine og lærerike år i Medier24 og det er jeg evig takknemlig for. Jeg har blitt kjent med utrolig mange flotte mennesker og har til og med fått meg vennskap som vil vare livet ut. Det blir trist å forlate både bransjen og Medier24 spesielt når det skjer så mye bra og spennende for tiden, opplyser Tangen.

Lær Kidsa Koding er en frivillig bevegelse, som siden 2013 har arbeidet for at alle barn og unge i Norge skal få mulighet til å lære programmering, utforske teknologi, og få et innblikk i fagområdet informatikk.

– Jeg gleder meg stort til å få være med på det viktige arbeidet med å lære barn og unge å programmere. Med min erfaring, ønsker jeg å videreutvikle det allerede gode arbeidet i Lær Kidsa Koding, slik at enda flere barn og unge kan få muligheten til å utforske teknologi. Teknologi er viktig for fremtiden og jeg mener at det å tilgjengeliggjøre og introdusere flest mulig barn og unge for programmering tidlig, er avgjørende for at Norge skal kunne bli en enda sterkere teknologinasjon.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 sier at Tangens innsats har satt tydelige spor i selskapet.

– Julie var ansettelse nummer tre i Medier24, i den første rendyrka kommersielle rollen. Hun har profesjonalisert oss i betydelig grad og mer eller mindre løfta en rekke av våre produkter på egen hånd. Hennes innsats er uvurderlig for vår vekst og utvikling. Dette befester nok en gang inntrykket av Medier24 som en talentfabrikk. Vi ønsker Julie masse lykke til videre i en spennende rolle.

Tangen har siste arbeidsdag i Medier24 31. mars.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.
Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.
Powered by Labrador CMS