STILLING LEDIG:

Vi i Dagbladet TV søker åtte videojournalister

Vi er web-TV-kanalen i Norge som øker mest! Vi informerer og underholder seerne våre med moderne videoredigering, ungdommelig fortellerteknikk og Europas mest moderne teknologi for «breaking news».

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 1. februar

Om arbeidsgiver

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.

Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Ja, det er slitsomt, krevende og enkelte ganger altoppslukende å være i vårt team. Og målene vi strekker oss etter er høye. Men vi har det veldig gøy sammen og digger jobben vår. Vil du være med på oppturen, så har du mulighet nå!

Vi trenger deg som er kjapp og kreativ når du redigerer video, kan filme og vil rapportere ute i felt, og i Norges mest effektive nyhetsstudio når det smeller. Er du gira på å være først med TV-dekningen av hendelsesnyheter i inn- og utland, kan du være den vi leter etter!

Å ha en blanding av youtuber og nyhetsanker i magen, er bare bra. Så er du en som «gjør alt», så er du lett en kandidat for oss! Vi ser etter viraljegere, nyhetsjournalister, sportsfolk, og deg som elsker kjendisnytt.

Til slutt, noen tips - kommer du på jobbintervju hos oss, prøv å gi sjefene våre inntrykk av følgende:

  • Du vet hva som gjør at en video tar av på nettet.
  • Du kan sosiale medier og elsker når det dukker opp noe nytt i det universet.
  • Du har god og generell samfunnsforståelse og bra nyhetsteft.
  • Er klar for å jobbe turnus med grytidlige morgener, sene kvelder, helger og ikke minst friuker.
  • Og du vet selvfølgelig hva en parseremoni i Paradise Hotel går ut på.

Send en søknad og CV, da vel! Hilsen oss i Dagbladet TV.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.


Ved spørsmål kan du kontakte:

  • Redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen, 915 20 220 / bca@db.no
  • Vaktsjef i Dagbladet TV, Svein Dybdahl, 938 53 660 / sdd@db.no
  • Leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, 476 16 896 / ahj@dagbladet.no

Søknad med CV sendes til stillingledig@aller.no innen 1. februar.

Powered by Labrador CMS