STILLING LEDIG:

iFinnmark.no søker allsidig og effektiv journalist og frontsjef

Hos oss får du en variert arbeidsdag i en utviklingsorientert redaksjon som har som mål å være nyhetsledende i Finnmark hver eneste dag.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kirkenes, Vadsø, Alta, Lakselv eller Hammerfest

Søknadsfrist: 2. februar

Om arbeidsgiver

iFinnmark er Finnmarks største mediehus, og en del av Amedia-konsernet. I 2018 ble iFinnmark kåret til årets mediehus i Amedia – i konkurranse med 70 andre aviser over hele landet. I begrunnelsen het det blant annet: «iFinnmark er det desidert største nettstedet i Finnmark, som på forbausende kort tid er blitt finnmarkingenes prioriterte merkevare og førstevalg for lokalt innhold!». Vi er, og skal være, et innovativt mediehus som gir full gass for å gi kundene produkter i tråd med tiden.

Vi ble i 2018 kåret til årets mediehus i Amedia, er innovative, og satser på både tekst, bilde og video.

Stillingen som journalist har kontorsted fortrinnsvis i Kirkenes eller Vadsø, men det kan åpnes for kontorsted også ved våre kontorer i Alta, Lakselv eller Hammerfest. Her vil du inngå i turnus i nyhetsredaksjonen. Som journalist blir du avgjørende for at vi vinner nyhetskampen hver dag. Som journalist hos oss produserer du nyheter med tekst, bilde og video.

Stillingen som frontsjef / journalist har kontorsted fortrinnsvis i Alta. Her vil du inngå i turnus som frontsjef. Som frontsjef har du ansvaret for at vi vinner nyhetskampen hver dag. Du er også nyhetsleder på kveldstid og i helger. Som journalist produserer du nyheter med tekst, bilde og video.

Stillingen rapporterer til ansvarlig redaktør.

Vi snur oss raskt, tar mulighetene, og er ikke redd for å heie på gode ideer. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg som journalist i en av Amedias beste aviser de siste årene.

En jobb hos oss er et strålende springbrett for deg med ambisjoner, og flere av våre tidligere ansatte har blitt rekruttert til større redaksjoner og lederstillinger.

Ansvar og oppgaver:

  • Produsere redaksjonelt innhold i form av tekst, bilder, foto og video
  • Jakte på de store avsløringene, men også de små kjappe nyhetene
  • Produsere nyheter med tekst, foto og video
  • Bygge og ivareta kildenettverk og relasjoner

Ønskede kvalifikasjoner og bakgrunn:

  • Journalistisk utdanning og erfaring vil bli vektlagt
  • Instinkt for gode nyhetssaker og evne til å se de gode historiene rundt deg
  • Klar forståelse for medieutvikling og digitalisering
  • Aktiv og tilgjengelig i sosiale medier
  • God presseetisk vurderingsevne
  • Gode språkferdigheter, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

  • Resultatorientert
  • Pågangsmot
  • God kommunikator
  • Lærevillig
  • Lagspiller

Om du har noe av det vi er på jakt etter, og har ambisjoner og ønske om å utvikle deg videre, oppfordrer vi deg til å vise interesse for stillingen.

Som journalist i mediehuset iFinnmark vil du bli en del av et mediekonsern i positiv utvikling og vekst. I Amedia er det gode karriere- og utviklingsmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, ordnede arbeidsforhold, god pensjonsordning og gode forsikringsordninger.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på karriere.amedia.no.

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200, eller rådgiver – research & analyse Aase Marie Stølås Jørgensen, tlf. 454 72 665.

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 2. februar 2021 – søknader vurderes fortløpende.
SØK HER

Powered by Labrador CMS