ANNONSE:

Er dette Telemarks beste arbeidsplass?

Å jobbe som journalist i TA gir deg muligheten til å avdekke spennende historier og nyheter i et variert og voksende fylke. Du får stor frihet, mye ansvar og muligheten til å tilegne deg et eget fagområde.

Denne artikkelen er over to år gammel.

I et samfunn hvor store endringer kan skje i løpet av natten har behovet for nyheter aldri vært viktigere.

Spesielt i Telemark er det mye som er satt i bevegelse innen politikk, kulturliv, det grønne skiftet og flere milliarder investeres i industrien.

- Vi styrker oss sammen med Telemark og er på utkikk etter tre motiverte journalister som brenner for å formidle historier.

Sjefredaktør i TA Ove Mellingen begynte å jobbe for TA i 1993. Allerede da opplevde bergenseren Telemark som en samling av alt det beste Norge har å by på.

- Det har alltid vært mye bevegelser i Telemark. Ved siden av å ha en spennende kultur- og industrihistorie ser vi at fylket vokser. I løpet av de siste årene har flere bedrifter satset på grønn teknologi og ny energi som kan få en stor lokal og nasjonal innvirkning. Industrien utvikler seg raskt og det vil komme flere tusen nye arbeidsplasser og etableringer.

- I tillegg har Telemark et rikt og vidt kulturliv og et spirende næringsliv. Enten man interesserer seg for politikk, industri, næring, kultur eller historier om mennesker, finnes det mer enn nok av saker å dekke her, forteller Ove.

TA er også svært positive til at journalistene deres har frihet til å fordype seg i enkelte emner.

- Vi ønsker at journalistene kan fordype seg i emner de syns er interessante, vokse i sitt fagfelt og bli gode. Derfor gir vi ofte støtte til kurs og videre utdanning.

Søk på stillingen her

Dette får du som journalist i TA

  • Stor frihet til å fordype deg i emner som du selv syns er interessante
  • Støtte til kurs og videre utdanning innen fordypningsemner
  • Muligheten til å levere nyheter nesten hele døgnet rundt. TA er bemannet 18 timer i døgnet slik at leserne får nyheter raskt

En digital storsatsing

Å formidle nyheter skjer ikke bare gjennom penn og papir. Med dagens digitale verktøy kan man fange historier og hendelser som vil engasjere leserne på en helt unik måte.

- Teknologien gjør at vi kan fortelle historier på flere måter. Vi oppfordrer journalistene til å bruke de digitale verktøyene vi har tilgjengelig, forteller produktutvikler i TA Juni Wendelin Fasting.

Videre forteller hun at TA har flere spennende satsinger som kommer til nyåret. Hun skal nemlig komme med en helt ny podcast som er perfekt for dem som er glad i ekte krimhistorier, såkalt truecrime. I Telemark finnes det en rekke uløste og løste krimsaker. Disse historiene planlegger Juni å grave dypere i.

- I podcasten TA Dokumentar vil jeg og min kollega Erik Edvardsen gå gjennom gamle krimsaker i Telemark. Vi snakker med folk som har vært involvert og journalister som har jobbet med de diverse sakene, forteller Juni.

Hun applauderer TA for sin satsing på digital utvikling og mulighetene journalistene får til å forske på ulike temaer.

- Jeg opplever at TA gir oss rom for å komme med ideer, forslag, prøve og feile, sier Juni, som er journalist i bunn.

- I tillegg vil man, etter min mening, ha Telemarks beste kolleger. I TA har man mange flotte kolleger som med glede diskuterer ideer og vinklinger på saker. Vi heier hverandre frem.

Er du TAs nye journalist?

Telemark er under utvikling og det er mye spennende som skjer. I over hundre år har TA dekket nyhetene i fylket og det har de planer om å fortsette med.

Vi søker deg som...

  • Brenner for Telemark, lokalsamfunn og lokaljournalistikk
  • Jakter på de store avsløringene, men også de kjappe nyhetene
  • Forteller historier ved å utnytte digitale virkemidler
  • Er god på både tekst, foto og video og kanskje har lyst til å prøve deg på direktesendinger
  • Liker å ta ansvar, jobbe selvstendig og være kreativ
  • Vet hva som er en god nyhetssak og finner raskt de beste nyhetspoengene

Styrker oss sammen med Telemark

- Vi skal styrke oss sammen med Telemark og er nå på utkikk etter tre journalister som brenner for god lokaljournalistikk, er interessert i nyheter og formidling av gode historier om lokalsamfunnet, forteller nyhetsredaktør Tom Erik Holland.

Telemark er i seg selv en spennende del av Vestfold og Telemark fylke. Som journalist i TA vil du kunne jobbe med mange interessante ting.

- Det er mye som skjer her innenfor kultur, politikk, industri, næring og med menneskene. Det gjør at journalistene ofte har frihet til å velge hva de vil skrive om og spesialisere seg i. Om du leser dette og kjenner selv eller noen som brenner for lokal journalistikk og ønsker å utvikle seg, må de gjerne søke på stillingen. Enten man er nyutdannet eller har lang erfaring, er det vi er på utkikk etter noen som virkelig brenner for yrket.

- Hvis du drømmer om frihet til å jobbe med journalistisk arbeid som du virkelig brenner for, er TA Telemarks beste arbeidsplass for deg, avrunder Tom Erik.

Er du vår nye kollega? Søk på stillingen her

Powered by Labrador CMS