NRK P3-profil går til TV 2

Jonis Josef melder overgang til TV 2. – Endelig har ideene mine fått et hjem.

Publisert Sist oppdatert

NRK P3-profil Jonis Josef er klar for TV 2. Det opplyser kanalen i en pressemelding mandag.

Programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 forteller at de vil sette dagsordenen med serier som blir «snakkiser», og ønsker å satse på å treffe nye målgrupper særlig med kortere humordramaformater.

– Derfor er vi fryktelig glade for at vi nå har sikret oss Jonis Josef, som de siste årene har vist at han står for smart, utfordrende og innovativ humor blant annet med «Kongen av Gulset», sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Hvilke programmer som Josef skal jobbe ønsker ikke Haldorsen å avsløre.

– Vi kan si såpass som at dette kommer til å overraske og underholde seerne, samtidig som vi skal pirke i fordommer og hverdagsliv. Først og fremst gleder vi oss til en veldig morsom serie som vi er sikre på kommer til å trekke særlig unge seere til TV 2, og vi er veldig fornøyde med at Jonis velger å gjøre dette prosjektet hos oss, forteller Haldorsen.

Hovedpersonen er storfornøyd med overgangen:

– Endelig har ideene mine fått et hjem, og jeg gleder meg veldig til å jobbe med nye og spennende prosjekter sammen med TV 2, sier Jonis Josef.

Josef vil fortsette å lage radio på NRK med P3-programmet Karakter. Men han er ferdig som serieskaper i NRK for denne gang.

Powered by Labrador CMS