Lars Bohinen og Jonas Grønner er nye fotballeksperter for Warner Bros. Discovery

Lars Bohinen og Jonas Grønner signerer for Warner Bros. Discovery

De to tidligere fotballspillerne blir fotballeksperter for Eliteserien og OBOS-ligaen.

Publisert

Warner Bros. Discovery har signert både Lars Bohinen og Jonas Grønner som kanalens nye fotballeksperter ut sesongen. Lars Bohinen er allerede på plass, mens Jonas Grønner begynner neste serierunde i Eliteserien.

Bohinen kan skilte med 49 landskamper, en spillekarriere blant annet i Premier League og Eliteserien, og han har vært hovedtrener for både Aalesund, Sandefjord og Sarpsborg 08. Han har allerede hatt oppdrag som ekspert i studio hos Warner Bros. Discovery.

De vil primært arbeide med Eliteserien, men vil også dekke OBOS-ligaen i 2022. Begge vil veksle mellom en ekspertrolle i Fotball direkte og Fotballrunden og som ekspertkommentator på kamp.

– Jeg gleder meg til å fortsette jobben som fotballekspert denne sesongen.Nå blir det norsk fotball non-stop ut sommeren og hele høsten. Jeg håper fotballfansen gleder seg, det gjør i hvert fall jeg, sier Lars Bohinen.

Nykommer Jonas Grønner spilte for Aalesund i OBOS-ligaen så sent som i fjor, og kan i tillegg skilte med rundt 100 kamper for Brann og 22 U21-landslagskamper for Norge. Han la opp fotballkarrieren i fjor bare 27 år gammel, for å få mer tid til familien, og har allerede opparbeidet seg erfaring som fotballekspert for Bergensavisen.

– Jeg er utrolig glad for å få mulighetene som ekspert allerede sesongen etter at jeg har lagt skoene på hylla. Sammen med Lars og de andre i Warner Bros. Discovery så tror jeg vi har et lag med et svært høyt kunnskapsnivå, men også med mye erfaring på hva det vil si å være spiller i både Eliteserien og OBOS-ligaen de siste årene, sier Jonas Grønner.

Powered by Labrador CMS