- Jeg starter nå mitt jobbliv nummer to, sier Ellen Arnstad (51). Slutter i Se og Hør og Aller Media etter 26 år i konsernet

- Jeg har kommet fram til at dette er et riktig tidspunkt for meg å gjøre en omdreining i livet, sier Arnstad.

Publisert

Etter 26 år i Aller Media slutter Ellen Arnstad (51) som konsernredaktør og sjefredaktør i Se og Hør og seoghør.no.

I en melding fra konsernet sier den avtroppende redaktøren dette om valget: 

- Jeg vurderer mange spennende muligheter fremover. Jeg har lært ekstremt mye gjennom min lange fartstid i Aller-konsernet. Det skal jeg nå bruke på min jobbreise videre. 

Ingrid Skogrand (41) overtar som konserndirektør med ansvar for forretningsområdet «Kvinne/Tema». Skogrand har lang fartstid i Aller Media og har fram til nå hatt ansvaret for Aller Medias kvinneportefølje. Hun har tidligere blant annet vært sjefredaktør i Allers.

Ingrid Skogrand blir ny konserndirektør med ansvar for kvinne/tema.
Ingrid Skogrand blir ny konserndirektør med ansvar for kvinne/tema.

Ulf Andre Andersen (49) konstitueres som ansvarlig redaktør i Se og Hør og seoghør.no. I forbindelse med endringen, overtar Ingrid Skogrand også resultatansvaret for seoghør.no.

- Ellen har vært viktig for Aller Media i mange år og jeg er svært takknemlig og har stor respekt for det arbeidet hun har nedlagt hos oss gjennom alle disse årene, og jeg ønsker henne lykke til videre, sier konsernsjef Dag Sørsdahl.

Lang karriere - og mye ansvar

Arnstad har en lang karriere bak seg, og grunnla blant annet magasinet HENNE i 1994. Hun har vært sjefredaktør i flere blad, og har de seneste åra fått flere roller og hatter i Aller Media. 

Ellen Arnstad

  • Ellen Arnstad grunnla magasinet HENNE i 1994, og har blant annet vært sjefredaktør i KK, forlagsredaktør i en rekke år, samt at hun har sittet i konsernets diverse ledergrupper.
  • I 2005 ble hun valgt inn som fast styremedlem i Norsk Redaktørforening, et verv hun satt i til landsmøtet i 2011, hvor hun gikk av etter eget ønske.
  • Siden 2007 og til dags dato har Ellen Arnstad ledet Norsk Redaktørforenings programkomite som utformer nasjonale vår- og høstmøter.
  • I perioden 2006-2012 var hun varamedlem i PFU, og nå sitter hun som representant for MBL/Ukepressen i Norsk Presseforbunds hovedstyre.
  • I 2005 ble hun kåret til Årets kvinnelige medieleder da hun var forlagsdirektør og HENNE-redaktør.
  • Ellen Arnstad har også holdt en rekke foredrag, gjort mange konferansierjobber og stått bak, og gjennomført, store konferanser og event i løpet av sin lange karriere.

Siden høsten 2015 har hun hatt ansvaret for hele forretningsområdet kvinne/tema, vært sjefredaktør både for Se og Hør og hatt ansvaret for flere fellesavdelinger i Aller Media. 

Hun sier i meldingen at dette nå var riktig tidspunkt for å gjøre «en omdreining i livet»

- Etter nøye vurdering, og en tankeprosess over tid, har jeg kommet fram til at dette er et riktig tidspunkt for meg å gjøre en omdreining i livet. Jeg starter nå på mitt jobbliv nummer to, og jeg skal bruke alt jeg har opparbeidet meg av kompetanse i en ny karriere, sier Arnstad.

I meldingen er Arnstad også åpen om at situasjonen rundt sykdommen til hennes eldste sønn er krevende: 

- Det har vært ekstremt krevende det siste halve året når det gjelder min sønn. Hans sykdom har utviklet seg dramatisk og jeg skal nå først og fremst bruke tid på hans kritiske situasjon, sier Arnstad.

Saken blir oppdatert.

        

Powered by Labrador CMS