Jane Throndsen får ansvar for både Helg og VG+. Helgestoff skal gi mer brukerbetaling

- Egensakene og de gode historiene er det folk vil betale for i framtida, sier hun. Nå feirer mediehuset 100.000 betalende, digitale kunder.

Publisert Sist oppdatert

Om VG ikke får mye positivitet ut av verken lesertall eller de økonomiske utsiktene denne uka, vokser avisa fortsatt digitalt.

For når mediehuset legger sammen sine kunder på VG+, Vektklubb og Dine Penger, har VG nå 100.000 betalende kunder på digitale tjenester.

Denne milepælen nådde mediehuset nylig, forteller Jane Throndsen i en melding.

Hun har inntil nylig vært redaktør for VG Helg, og får nå et utvidet redaktør ansvar for både VG+ og for deskene i VG.

- Egensakene og de store og gode historiene har gjort at vi har vunnet «Årets Magasin» tre år på rad. Dokumentarene og de unike sakene fra featurejournalitikkens verden tror vi også vil være det som folk er villig til å betale for i fremtiden, sier en optimistisk Jane Throndsen.

VG Helg og VG + styrkes nå med ti reportere og blir en av de største redaksjonelle avdelingene i VG. Design og deskmiljøet i VG+ og VG Helg vil også samles.

- Det siste året har vi brukt mye kraft på å bygge broen fra papir og Helg til det digitale landskapet. Nå skal vi bruke VGs unike digitale posisjon til å skape et univers for de store lesesakene. Journalistikken som blir født i Helg, gir oss også mange nye abonnenter på VG+, sier Throndsen.

Powered by Labrador CMS