Dagbladet jublet for SKUP-pris for et år siden. I år må jublene bli kortvarig - uansett hvem som får prisen.
Dagbladet jublet for SKUP-pris for et år siden. I år må jublene bli kortvarig - uansett hvem som får prisen.

Nytt av året på SKUP: I år må baren stenge klokka 00.30 - og det blir ingen nachspiel på hotellet

- I fjor kom det så mange klager fra hotellets ansatte, naboer og byens politi at det dessverre må bli slik, sier Jan Gunnar Furuly.

Publisert

PS! For eventuelle nye lesere, kan vi bekrefte at dette var en aprilspøk.

I mange år har Quality Hotel Tønsberg vært åsted for SKUP-konferansen, og i nesten like mange år har det vært sterke tradisjoner for både offisielle og halvoffisielle nachspiel. 

Ikke minst pleier det å være stor stemning når prisvinnerne kommer ut fra middag og dessert lørdag kveld, på vei i baren for å kjøpe mange dyre champagneflasker. 

Men i år kan den feiringen måtte bli kortvarig: Hotellet har gitt streng beskjed om at baren må stenge allerede klokka halv-ett. 

Det innebærer at det blir knapt med tid til festing etter gallamiddagen. 

Og ikke bare det, men i år blir det heller ingen nachspiel, opplyses det fra SKUP. 

- Dessverre har hotellet fått så mange klager at det ikke blir noen nachspiel i år. Disse klagene kommer både fra ansatte på hotellet, naboer og generelt hele Tønsberg. 

Det forteller styreleder Jan Gunnar Furuly til Medier24. 

SKUPs styreleder Jan Gunnar Furuly.
SKUPs styreleder Jan Gunnar Furuly.

Ikke bare har støy og stemning på konferansehotellet skapt problemer; mange journalister må nemlig bo på andre hospitser i byen og må prøve å finne hjem til seg selv etter kveldens festligheter.

Og hvert eneste år på SKUP-konferansen må lokalt politi bruke halve natta på å geleide konferansedeltakere som ikke husker hvilket hotell de egentlig bodde på.

For å prøve å påhjelpe innsovingen for berusende og oppstemte journalister som skal bo på Quality, vil hotellet fra klokka 00.45 sette på beroligende panfløytemusikk over hele bygget. 

Powered by Labrador CMS