Danske Nicklas Bendtner på RBK-trening i Marbella i Spania.
Danske Nicklas Bendtner på RBK-trening i Marbella i Spania.

Norsk fotballs største profil hevder han ble nektet å snakke med pressen. Så tok RBK-styrelederen grep

Rosenborg-spiss Nicklas Bendtner hevdet han hadde fått beskjed om å ikke prate med pressen. Nå avviser de medienekten og kaller det en misforståelse.

Publisert

For kort tid siden ble danske Nicklas Bendtner presentert som ny fotballspiller i Rosenborg.

Etter debuten mot Hafnarfjördur fortalte Bendtner pressen at sportssjef Stig Inge Bjørnebye hadde «sagt at jeg ikke skal snakke før første seriekamp», skriver VG.

Ifølge avisen gikk Bendtner forbi alle journalistene og henvendte seg heller til supporterne. Trener Kåre Ingebrigtsen fortalte VG at han forsøker å skjerme spilleren. I en kommentar til avisen forteller Ingebrigtsen: 

– Vi har en strategi på at han får komme i form, får trent og konsentrerer seg om fotballformen. Når sesongen begynner blir han tilgjengelig som alle andre, sier han til VG.

VG tok kontakt med åpenhetsforkjemper og styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng, som reagerte umiddelbart. Han mener det kan ha skjedd en misforståelse.

– Rosenborg skal være helt åpent. Bendtner skal stille opp til intervju som alle andre fotballspillere. Så er det noen enkelttilfeller hvor han kanskje må beskyttes fra stor interesse, som det har skjedd med Pål André Helland tidligere, forteller Koteng til VG.

Powered by Labrador CMS