Tidligere sjefredaktør Åshild Mathisen i Vårt Land.
Tidligere sjefredaktør Åshild Mathisen i Vårt Land.

Over 300 abonnenter har sagt opp Vårt Land etter at redaktøren fikk sparken. Åshild Mathisen selv oppfordrer dem til å bli

- Vær så snill, ikke si opp Vårt Land, svarer den avgåtte redaktøren på Twitter.

Publisert

Over 300 lesere har sagt opp abonnementet sitt på Vårt Land etter at sjefredaktør Åshild Mathisen ble sagt opp fredag, skriver DN

Avisen er rammet av en høylytt konflikt mellom Mathisen og eierselskapet, og mange har uttrykt støtte til redaktøren ved å si opp abonnementene sine.

– Det er vanskelig å gi et eksakt svar siden det kommer inn oppsigelser fortløpende. Det offisielle tallet lørdag var at litt under 100 lesere sagt opp. Nå ser det ut som om det antallet har bikket 300 oppsigelser, sier produkt- og salgssjef Ivan Solhaug i Vårt Land til Dagens Næringsliv.

Vårt Land hadde i 2017 et godkjent totalopplag på drøyt 21.500, altså opplag der både papir- og digitalutgaver er medregnet.

Mathisen har selv oppfordret lesere til å ikke si opp avisen, og skriver følgende på Twitter:

  • PS! Den varslede generalforsamlingen 16. april kan bli dramatisk. DN melder også at flere aksjonærer jobber med forslag om mistillit til konsernstyret og konsernsjef Per Magne Tveiten - for så å gi Mathisen tilbake redaktørjobben i Vårt Land. 
Powered by Labrador CMS