BLIR KOLLEGER: Rune Biseth, Jon Sverre Hoiden og Solveig Eikum.
BLIR KOLLEGER: Rune Biseth, Jon Sverre Hoiden og Solveig Eikum.

ITV Studios fortsetter å bygge det norske laget: Henter produsentene Rune Biseth og Solveig Schanke Eikum

Går blant annet i gang med «Love Island», som snart kommer på TV3.

Publisert

ITV Studios Norge har ansatt Rune Biseth og Solveig Schanke Eikum som nye produsenter, opplyser selskapet i en melding. 

ITV fortsetter dermed å styrke programdelen av selskapet, og daglig leder Jon Sverre Høiden er fornøyd med de to siste rekrutteringene: 

- Vi er strålende fornøyde med å få begge disse to produsenter på plass!

- Med sin lange erfaring med store innholdstunge og logistikk-krevende reality-produksjoner som «71 grader Nord», «Amazing Race», «Fjellflørt», «Den siste viking» og «Paradise Hotel» blir Rune en av nøkkelpersonene hos oss i ITV Studios. Han vil naturlig nok bli ansvarlig for flere av de største produksjonene våre, og noe av det første han går i gang med for oss er produksjonen av «Love Island», som etterhvert kommer på TV3, sier Høiden. 

 

TV-veteran

Biseth startet i TVNorge allerede i 1989, og har vært produsent siden 2000. I årene i Nordisk Film & TV rakk han blant annet 15 sesonger av 71 grader nord. Nå bytter han altså beite: 

- Jeg ser veldig frem til å få jobbe sammen med kollegaer det er lenge siden jeg har jobbet med. ITV Studios fremstår dessuten som et veldig godt miljø å arbeide i med en ung frisk stab, og de har veldig klare ambisjoner om å strekke seg videre, og en imponerende programkatalog. Dessuten samsvarer ideologien deres veldig med min, sier Biseth i meldingen. 

Nå er det altså den nye storsatsingen «Love Island» som står for tur. Her skal hver episode sendes på TV3 dagen etter opptak, så det er mye logistikk å holde orden på.

- Dessuten legger vi føringene for den danske produksjonen som skal i opptak like etter oss på samme location, sier Biseth.

 

Powered by Labrador CMS