Utestenger journalist og matekspert etter matanmeldelse

Innehaveren av Påls Matopplevelser er kritisk til iFinnmark, og har utestengt både journalist, matekspert og hans kjæreste etter en negativ matanmeldelse.

Publisert

For noen uker siden testet iFinnmark spisestedet Påls Matopplevelser. Det førte til terningkast tre og en beskrivelse som «helt OK, men dyrt».

Anmeldelsen falt ikke i god jord hos Pål Dørmænen som er innehaver av stedet. Han har besluttet å utestenge iFinnmarks journalist, matekspert og hans kjæreste, skriver iFinnmark

– Jeg synes det er en helt gal vinkling dere har på de fleste spisestedene, sier Dørmænen til iFinnmark.

Kritisk til språket

Dørmænen mener anmeldelsene er både subjektive og skadelige for små bedrifter som prøver å skape trivsel og bolyst.

– Det virker som om det er på måfå. Det burde vært opplyst om hva dere egentlig har sjekket. Nå blir det for subjektivt og lite objektivt. Dere må huske at mange små bedrifter har jobbet hardt i årevis, og så vidt får det til å gå rundt. Og så kommer en sånn anmeldelse, det liker jeg ikke, utdyper Dørmænen til avisen.

Avisen anmeldte også spisestedet i fjor, da med tittelen «Søring tester mølje: – Jeg fikk litt sånn kattemat-følelse».

Reaksjoner fra iFinnmark

Redaktør i iFinnmark, Erik Brenli, forsvarer matanmeldelsene og mener Dørmænen går for langt med utestengelsene.

– Jeg ville nok ikke gått til det skrittet, men dette må være opp til innehaveren selv. Vi er ute på veien og anmelder mange forskjellige type spisesteder, små og store, og tar da også høyde for dette i våre anmeldelser, sier Brenli til egen avis.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS