Disse skal jobbe med langrenn. F.v: Harald Thingnes, Ida Nysæter Rasch, Julie Strømsvåg og Andreas Hagen.

Slik blir VM-vinteren på NRK

Det blir fest i vinterlige omgivelser når NRK skal sende både VM i skiskyting og VM på ski i februar og mars.

Publisert Sist oppdatert

I februar og mars er det klart for både VM i skiskyting og VM i ski på NRK. Mange av profilene er kjente og kjære i sine respektive roller, mens andre er nye tilskudd i NRK sin dekning.

Samtlige VM-øvelser i skiskyting og nordiske grener, som NRK har TV-rettigheter til, vil bli vist på NRK1 og i NRK TV. NRK skal sende andre del av VM i skiskyting, samt hele VM på ski.

For VM i langrenn er det Julie Strømsvåg og Ida Nysæter Rasch som skal holde i programlederrollen.

– Det er helt umulig å ikke ha store forventninger til nordmenn på ski når de leverer sånn som de gjør for tiden. Det er bare å glede seg til store norske prestasjoner og et hav av rødt, hvitt og blått i Slovenia, sier Julie Strømsvåg, som vil befinne seg i Planica som programleder.

Dette er noen av de som skal jobbe med VM-vinteren på NRK. F.v.: Andreas Stabrun Smith, Ola Lunde, Synnøve Solemdal, Fredrik Aukland, Julie Strømsvåg, Jann Post, Therese Johaug og Torgeir Bjørn.

Både NRK og Viaplay skal sende mesterskapet i sin helhet.

– Vi gleder oss stort til en skikkelig VM-vinter og til å formidle de fantastiske øyeblikkene som alltid kommer i mesterskap. Vi i NRK elsker vintersport og skal sørge for at publikum, uavhengig om de følger oss foran TV-skjermen, sitter på mobilen eller hører på radio, skal få alt og enda litt til fra Oberhof og Planica, sier Kristine Norvik Skeide, vintersportssjef i NRK.


Powered by Labrador CMS