«Paradise Hotel»-deltaker Ida Johansen Aaserud.
«Paradise Hotel»-deltaker Ida Johansen Aaserud.

«Paradise Hotel»-deltaker ut mot TV3: – Bare kroppen min og meg i senga som vises

Deltaker i årets Paradise Hotel, Ida Johansen Aaserud, har sendt en klage til TV3. – Småubehagelig, sier hun til Nettavisen.

Publisert

Ida Johansen Aaserud, deltaker i årets Paradise Hotel, reagerer sterkt på produksjonens fokus på kroppen hennes, og har sendt en klage til TV3, skriver Nettavisen.

– Det er småubehagelig at jeg i hver episode blir fremstilt sånn. De klipper inn og viser puppene mine og rumpa mi i hver eneste episode. Det er bare kroppen min og meg i senga som blir vist, sier hun til avisen.

Hun mener produksjonen viser henne naken langt oftere enn de andre deltakerne, og at de fremstiller hennes forhold til partner Axel Kleivane på en misvisende måte.

– Jeg vet hva jeg har meldt meg på og jeg har skrevet under på en kontrakt, så de har lov til å gjøre hva de vil. Jeg bare synes at frem til nå har det vært veldig mye av min kropp og om sex-fokuset på Axel og meg. Skal resten av episodene handlet om det blir jeg helt fortvilet. Hvorfor gidder de å ha det med? spør hun seg.

Pressesjef for «Paradise Hotel», Thomas Horni i Nent Group, svarer slik på kritikken fra Johansen Aaserud:

– Vi synes det er leit at Ida føler det sånn. Hvorvidt det faktisk stemmer at hun filmes mer enn de andre jentene er jeg usikker på, men det er i hvert fall ikke et bevisst valg fra produksjonen sin side, forteller Horni.

Vårens utgave av Paradise Hotel er den tolvte norske sesongen, og hadde premiere 9. mars. Frem til finalen 27. mai sendes det to ukentlige episoder på TV3, Viaplay og Viafree.

Powered by Labrador CMS