Programleder Simon Nitsche i
Programleder Simon Nitsche i "I fyr og flamme".

Simon Nitsche klar med nytt humorprogram på TV 2

I det nye humorprogrammet «I fyr og flamme» skal Simon Nitsche finne ut om kjendiser har gjort vågale utfordringer. TV 2s nysignering Victor Sotberg er blant deltakerne.

Publisert Sist oppdatert

Nå er Simon Nitsches nye TV 2 program klart, og det er også klart hvem han skal lede i det nye programmet «I fyr og flamme».

I programmet får vi se de tre kjendisduoene presentere at de har gjennomført de villeste, rareste og mest vågale utfordringene og dokumentert alt på video. Men har de klart å gjennomføre det de påstår at de har gjort?

I hvert program presenterer lagene nye utfordringer og to nye gjestedommere er på plass. Programleder Simon Nitsche og gjestedommerne skal sammen finne ut hvem som snakker sant, og hvem som bare bløffer.

De tre lagene er Iselin Guttormsen (35) og Alexandra Joner (32), Thomas Gullestad (42) og Ailo Gaup (43) og Victor Sotberg (30) og Robin Hofset (30).

– Vi har fått med en veldig fin gjeng! Thomas og Ailo virker mest vågale ved første øyekast, men jeg tror youtuberne kan overraske stort. Med venninnene Alexandra og Iselin blir det nok mye varme og latter, men også armer og bein, spår Simon Nitsche.

Det ene laget bestør av programleder og youtuber Victor Sotberg, og hans kompis youtuber Robin «Rob – The Sir» Hofset.

– Rob og jeg er jo bestevenner og har jo gjort mye sprell sammen før, men nå har vi virkelig fått satt vennskapet vårt på prøve og opplevd ting sammen som vi aldri har gjort før, forteller Victor Sotberg.

– Vi har fått kjørt oss både fysisk og psykisk. Vi har vært slitne, glade, ivrige, sinte, triste og alt imellom. Jeg gleder meg til å vise alt vi har gjort!

Programleder Simon Nitsche, og kjendisduoene i "I fyr og flamme".
Programleder Simon Nitsche, og kjendisduoene i "I fyr og flamme".
Powered by Labrador CMS