Salgssjef Roy Lasse Leknes, journalist Jill-Mari Erichsen og redaktør Marius Guttormsen skal drifte Mediehuset Helgelendingen sin nye digitale lokalavis iSandnessjøen.
Salgssjef Roy Lasse Leknes, journalist Jill-Mari Erichsen og redaktør Marius Guttormsen skal drifte Mediehuset Helgelendingen sin nye digitale lokalavis iSandnessjøen.

Mediehuset Helgelendingen starter ny lokal­avis i Sandnes­sjøen og Leirfjord

Lanserer iSandnessjøen.no om kort tid.

Publisert

Tirsdag 14. mai lanserer Mediehuset Helgelendingen en ny digital lokalavis i Sandnessjøen og Leirfjord.

iSandnessjøen skal være et proaktivt nyhetstilbud som rapporterer om det folk driver med og er opptatt av i de to kommunene, opplyser selskapet i en melding.

- Vi er både stolte og svært spente på mottakelsen den nye avisen vil få. Vi har jobbet med dette prosjektet over lang tid, og snart er vi endelig klare til lansering. Tirsdag 14. mai kokken 12.00 er vi på nett med iSandnessjøen, og nettadressen er isandnessjoen.no, sier redaktør Marius Guttormsen.

Med seg på laget har han journalist Jill-Mari Erichsen som skal jobbe mellom Alstahaug og Leirfjord. I tillegg skal Roy Lasse Leknes jobbe med annonser. 

iSandnessjøen skal ligge fast på fronten til helg.no og som en helt egen nettavis under domenet isandnessjoen.no.

- Jeg er utrolig glad og stolt over at Mediehuset Helgelendingen er på plass igjen på kysten og i Sandnessjøen. Og ikke nok med det. Vi lanserer også en ny lokalavis for Alstahaug og Leirfjord der vi satser på lokale nyheter i tillegg til at avisa vil være en arena for kjøp og salg. Dette er en spennende satsing som vi håper skal knytte Mosjøen og Sandnessjøen enda tettere sammen. Vi bor og lever i en region der samhandlingen er stor. Derfor trenger vi også en lokalavis som speiler det som skjer i Sandnessjøen og Leirfjord, sier sjefredaktør Geir Arne Glad i meldinga.

Avisa kommer på nett 14. mai klokken 12.00.

Powered by Labrador CMS