Morten Svartveit og Ane Dahl Torp har sentrale roller i Heimebane som snart har avspark for sesong to på NRK. Mandag deltok de på presstreff på Ullevaal stadion.Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Premieredatoen for «Heimebane» sesong 2 er klar

Første episode av sesong to ruller over skjermen 17. februar.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Datoen for ny sesong av seerfavoritten «Heimebane» blir 17. februar.

«Nå må trener Helena Mikkelsen håndtere spørsmål om penger, sponsorer og private eieres innvirkning på fotballbanen. Hun får en tøff start på sesongen. Varg er i økonomisk krise, og må bygge opp et nytt lag fra grunnen», skriver NRK om den nye sesongen.

Dermed er det duket for åtte nye episoder med sesongpremiere søndag 17. februar.

Ane Dahl Torp innehar fortsatt hovedrolleinnehaveren som Varg-trener Helena Mikkelsen. John Carew og Morten Svartveit stiller også fortsatt i nøkkelroller i andresesongen.

Før pressedagen mandag skrev NRK følgende om hva vi kan vente oss av de nye episodene:

«Klubben er i økonomisk krise, og en ny spillerstall må bygges opp fra grunnen av. Adrian Austnes er den største stjerna på laget. Helena og Espens jakt etter økonomisk trygghet får uante konsekvenser for dem begge. Det leder til en skjebnesvanger kamp om Vargs sjel».

Om serien sier Torp og Carew videre til NRK at de håper denne andresesongen vil gjøre det lettere å komme ut av skapet – i fotballgarderoben.

Powered by Labrador CMS