HARALD STRØMME
HARALD STRØMME

Harald Strømme & co får med seg Telia på gamersatsing: Skal satse nordisk

Tidligere i år har Strømme og Good Game inngått samarbeidsavtaler med Norsk Tipping, VG og Norsk Toppfotball. Nå kommer også pengene.

Publisert

Telia Norge blir hovedsponsor for den norske e-sportligaen. Ligaen er den største nasjonale e-sportligaen i Europa, opplyser Good Game AS, som eies av tidligere Discovery-topp Harald Strømme, i en pressemelding.

Selskapet eier også nettavisa Gamer.no. Flere andre medier snuser også på en egen gamingsatsing.

Avtalen mellom Telia og e-sportselskapet Good Game er langsiktig og har som mål om å utvikle et nordisk konsept og satsing innen e-sport. Telia tar dermed eierskap til den norske e-sportligaen, som tidligere ble sponset av konkurrenten Telenor.

- E-sporten er i eksplosiv vekst og passer godt sammen med det som er kjernen i det vi tilbyr, lynraskt bredbånd og mobilnett i verdensklasse. Vi skal bruke læringen og innsikten vi får fra denne målgruppen til å lansere nye digitale opplevelser, sier Camilla Forberg, Head of Strategic Brand and Marketing i Telia Norge i en melding..

Totalt deltar over 4.000 e-sportsutøvere i Telialigaen, som er organisert i seks divisjoner. Årlig arrangeres det over 10.000 kamper i ligaen.

- Dette er en svært spennende satsing for hele det norske og nordiske e-sportmiljøet som gjør oss i stand til å gire om for ny vekst og profesjonalisering av sektoren. Telialigaen skal være inngangsporten til den raskest voksende aktiviteten i verden, sier Harald Strømme, som står bak e-sportselskapet Good Game, som også driver nettstedet Gamer.no og eSerien i FIFA.

Powered by Labrador CMS