Ida Fladen blir nær og personlig i ny TV-serie: Hun forteller om og skal kjempe mot egen angst og depresjon

Våren 2017 kommer hun tilbake på skjermen med «Happy Go Lucky».

Publisert Sist oppdatert

Oslo (NTB): TV-programleder Ida Fladen blir aktuell neste vår med programmet «Happy Go Lucky», hvor hun forteller om egne angst- og depresjonsproblemer.

Det skriver Dagbladet.

Etter suksessen med «Prosjekt Perfekt» NRK i 2013 har programlederen jobbet med både «Idol junior» og «Sommertid» for rivalen TV 2.

Siden har det vært stille fra Fladen og kanalen de ni siste månedene, etter at hun i november i fjor annonserte at hun ville komme med et «veldig personlig» programkonsept.

Torsdag denne uken avslørte TV 2 at Fladen denne gangen skal ta tak i sin egne angst- og depresjonsproblemer i programmet «Happy Go Lucky», som skal sendes våren 2017.

Fladen har tidligere vært åpen om hvordan hun gikk på veggen og ble sengeliggende i tre måneder grunnet depresjon.

– Ida lever tilsynelatende det perfekte liv: Hun har kjæreste, gode venner, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2.

- Likevel har Ida slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det, forklarer TV 2s pressekontakt, Bjarne Laastad, til Dagbladet.

Sammen med en psykolog skal Fladen starte et prosjekt som handler om å gjøre ting forskerne vet har en dokumentert effekt på hvordan vi mennesker føler oss, opplyser Laastad videre.

Fladen selv sier via sin pressekontakt til avisen at hun gleder seg til å vise programmet.

– Jeg tror mange vil kjenne seg igjen i tematikken, og jeg håper serien vil kunne inspirere noen der ute, sier hun.

Powered by Labrador CMS