Sommervikarene i HA. Øverst fra venstre: Jørgen Karlsen, Frank Brandsås, Jenny Marie Sveen, Synne Kringsjaa, Henrik Langgård, David W. Øynes, Syver Grønbakken og Ingrid Danielsen Ekern.
Sommervikarene i HA. Øverst fra venstre: Jørgen Karlsen, Frank Brandsås, Jenny Marie Sveen, Synne Kringsjaa, Henrik Langgård, David W. Øynes, Syver Grønbakken og Ingrid Danielsen Ekern.

Redaktøren er svært imponert over HAs sommervikarer: – Alle er på topplistene daglig

Åtte vikarer er med på å styre skuta til Hamar Arbeiderblad i sommer.

Publisert

Sommeren er i gang, og Medier24 fortsetter å vise fram sommervikarene som holder fortet i større og mindre mediehus i landet de neste ukene.

Sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på [email protected]

Hos Hamar Arbeiderblad har de i år åtte vikarer.

– Vi er svært tilfreds med årets sommervikarer i HA. Aller har kommet svært godt i gang, og har levert svært leservennlige saker for våre lesere. De er alle representert på topplistene våre daglig. Vi har en god miks av både erfarne og helt nye. Vi er imponert over hvordan de ferskeste har tatt redaksjonen og hvordan da har kastet seg på saker av større omfang, samtidig som de finner glede i å dekke det nære i vår region, sier digitalredaktør i HA, Jan Morten Frengstad.

Dette er sommervikarene:

Synne Kringsjaa (24), nyhet

Har igjen ett år av sin masterutdanning i strategisk kommunikasjon, etter å ha fullført en bachelor i journalistikk. Har erfaring fra Romerikes Blad, men har nå sin første sommer i HA. Fra Hamar.

Ingrid Danielsen Ekern (22), nyhet

Har akkurat gjort ferdig en bachelor i Statsvitenskap på NTNU i Trondheim. Har praksiserfaring fra studentavisen Under Dusken. Har sin første sommer i HA. Fra Ottestad.

Frank Brandsås (64), nyhet

Begynte som sommervikar i 1975, men har vært fast journalist i HA siden 1988. Har også erfaring fra A-pressen og Namdalsavisa. Gikk med AFP i 2019. Har vært sommervikar i HA siden. Fra Namsos.

Henrik Langgård (23), nyhet

Har vært flere somre i HA-redaksjonen, men har også hatt vikariater i redaksjonen. Er utdannet musikklærer. Fra Ringsaker

Syver Grønbakken (21), nyhet/sport

Har studert to år av sin bachelor ved Høgskolen i Volda. Har sin første sommer i år. Arbeider primært nyhet, men skal dekke Norway Cup for HA-sporten og Direktesport. Fra Hamar

Jørgen Karlsen (23), sport

Sport: Gikk over i et sommervikariat etter å ha hatt praksisperiode på 10 uker i HA-sporten. Har igjen ett år av sin bachelor i journalistikk ved Universitetet i Stavanger. Fra Moelv.

Jenny Marie Sveen (21), foto

Studerer bachelor i fotojournalistikk på Oslo Met. Har flere somre bak seg i HA, og har svennebrev i fotograffaget etter lærlingtid i HA. Fra Åsbygda.

David W. Øynes (22), kultur

Har flere somre bak seg som ferievikar på kulturavdelingen i HA. Fra Hamar.

Powered by Labrador CMS