Magne Nordgård blir ny konsernsjef i Hamar Media.
Magne Nordgård blir ny konsernsjef i Hamar Media.

Magne Nordgård (42) blir ny konsernsjef i Hamar Media

– Dette er en mulighet til å lede et fantastisk team som har en veldig viktig stemme i Innlandet. Jeg gleder meg til å komme i gang og bli bedre kjent, sier han.

Publisert

Magne Nordgård (42) er ansatt som ny konsernsjef i Hamar Media. Det ble klart etter fredagens styremøte.

Han har utdannelse fra Norges Markedshøyskole og en pågående master i ledelse, og er bosatt på Hamar. De siste 20 årene har han hatt ulike lederstillinger på mellomleder- og toppledernivå i bank og forsikring. De siste årene har han vært del av flere oppstartsinitiativ på Hamar og i Oslo, står det i en pressemelding. 

– Dette er en mulighet til å lede et fantastisk team som har en veldig viktig stemme i Innlandet. Jeg gleder meg til å komme i gang og bli bedre kjent, sier Magne Nordgård i meldingen.

Styreleder Ola Mørkved Rinnan er godt fornøyd med valget. 

– Det har vært viktig for oss å få på plass en leder som kan være med å drive konsernet samlet fremover, i en spennende og utfordrende tid. Det har vi funnet i Magne, sier Ola Mørkved Rinnan i en pressemelding. 

Stillingen har vært ledig siden tidligere konsernsjef Hans Jørgen Øveraasen takket for seg like før jul grunnet fjorårets betente konflikt i konsernet.

I forrige uke ble også Katrine Strøm ansatt som ny sjefredaktør for Hamar Arbeiderblad, og Rinnan uttalte at han nå tror på bedre forhold på huset.

Da Medier24 besøkte Hamar Media-huset i januar bekreftet både Rinnan, klubbleder i HA, Christian Bergheim, og daværende sjefredaktør Carsten Bleness at stemningen nå er langt bedre i konsernet.

Powered by Labrador CMS