Politiet står fast ved teorien om at Hagen-familiens bolig i Sloraveien i Lørenskog er stedet for drapet på Anne-Elisabeth Hagen.
Politiet står fast ved teorien om at Hagen-familiens bolig i Sloraveien i Lørenskog er stedet for drapet på Anne-Elisabeth Hagen.

TV 2-journalister i ny bok: Politiet mener Hagen bestilte drap på kona

Politiet mener at medhjelpere skal ha utført drapet på Anne-Elisabeth Hagen på oppdrag fra ektemannen Tom Hagen, skriver to journalister i en ny bok.

Publisert Sist oppdatert

I en bok om etterforskningen av Anne-Elisabeths Hagens forsvinning på Lørenskog, skriver TV 2-journalistene Magnus Braaten og Kenneth Fossheim hva slags rolle politiet mener ektefellen Tom Hagen har hatt.

I en ny bok som skal gis ut på Gyldendal i mai, skriver forfatterne at politiet mener Tom Hagen mest sannsynlig hadde rollen som bestiller av drapet på kona. Mens Tom Hagen selv var på jobben den 31. oktober 2018 kan en eller flere medhjelpere ha begått ugjerningen, står det i boka.

Etter at Anne-Elisabeth Hagen var borte mener politiet at Tom Hagen selv hadde vært med på å vaske, rydde og rigge åstedet etter at han kom hjem fra jobb, skriver forfatterne.

Politiet har siktet Tom Hagen for drap eller medvirkning til drap, og har ikke frafalt denne siktelsen selv om Høyesterett i mai i fjor stadfestet Eidsivating lagmannsretts kjennelse om å løslate 70-åringen fra varetekt fordi mistankegrunnlaget var for svakt.

Powered by Labrador CMS