Herman Dahl mottar Gullsnuttens hovedpris
Herman Dahl mottar Gullsnuttens hovedpris "Årets YouTuber". Han mottok prisen i en direktesending på NRK3 i Nydalen i Oslo lørdag kveld, sammen med de største norske stjernene på internett.

14-åringen Herman Dahl ble kåret til «Årets YouTuber» under Gullsnutten i helga

Unge internettstjerner hedret i helga.

Publisert

14-åringen Herman Dahl ble kåret til Årets YouTuber under Gullsnutten, en prisutdeling for Norges internett-stjerner. 

Dahl er kjent for musikkvideoen «Fjortis» og for rollen som Aksel i serien «Jenter» på NRK Super, men han er også på sosiale medier som Snapchat og Instagram. Han startet en YouTube-kanal for ett år siden og har fått 70.000 følgere siden.

– Jeg har lært at har du en lidenskap, så kan du komme utrolig langt på bare et år, var reaksjonen da han gikk av med hedersprisen, ifølge NRK.

Andersen-brødrene Daniel (13) og Simen (15) ble kåret til årets meningsbærere. De har muskelsykdommen duchenne og sitter i rullestol, og de konfronterer nett-troll og tar oppgjør med mobbere. Brødrenes YouTube-kanal har rundt 700.000 visninger i måneden.

Emma Ellingsen (15) vant årets video med spørsmål og svar-videoen "Jeg ble født gutt". Historien hennes er sett av over 400.000 personer på YouTube.

Alan Walker (19), som er Norges største på YouTube med seks millioner abonnenter og 1,7 milliarder videovisninger, fikk prisen i musikkategorien.

Amalie Olsen (18) ble kåret til årets stjerneskudd. Malin Nesvoll Vangsnes (26) fikk pris som årets livsstils- og videoblogger, Joachim Haraldsen (24) ble årets gamer og Eveline Karlsen (24) fikk prisen i kategorien sminke- og skjønnhetskanaler.

 

Powered by Labrador CMS