Redaktør og daglig. leder i Klar Tale, Gøril Huse, styreleder i Lettlest Media AS, Trude Greni og styrelederen i Stiftelsen Klar Tale, Jørgen Lohne.
Redaktør og daglig. leder i Klar Tale, Gøril Huse, styreleder i Lettlest Media AS, Trude Greni og styrelederen i Stiftelsen Klar Tale, Jørgen Lohne.

Avisen Klar Tale forblir en del av Mentor Medier: – En oppgave med mening

– Vi er svært glade for å kunne fortsette med å lage god journalistikk til våre lesere, sier redaktør og daglig leder Gøril Huse.

Publisert

Lettlest Media AS i Mentor Medier vant anbudskonkurransen om produksjon og drift av den lettleste avisen Klar Tale fra 2023 til 2027.

Det har Stiftelsen Klar Tale avgjort.

– Stiftelsen er svært tilfreds med at vi kan undertegne en ny avtale med Lettlest Media AS og Mentor Medier om produksjon av Klar Tale på nett og papir, sier Jørgen Lohne.

Lettlest Media AS har hatt anbudet på produksjonen av lettlestavisen Klar Tale siden 2008. Avisens målgruppe er personer med lese- og skriveutfordringer, primært voksne, og andre som trenger en lettlest nyhetsavis.

– Redaksjonen i Lettlest Media har gjort et svært godt arbeid de årene de har produsert avisen til nå, og vi er sikre på at det vil fortsette. Redaksjonen viser også interesse og vilje til omstilling og endring, noe som er helt nødvendig i den medievirkeligheten vi har, sier Lohne.

Redaktør Gøril Huse i Klar Tale er glad for å kunne fortsette å lage avisen Klar Tale.

– Å produsere en avis i alle kanaler for folk som trenger et lettlest avisprodukt, er en oppgave med mening. Vi er svært glade for å kunne fortsette med å lage god journalistikk til våre lesere, sier hun.

Redaktøren mener også det er viktig for demokratiet at alle skal få muligheten til å tilegne seg informasjon gjennom mediene på et lettlest språk, også for å kunne delta i samfunnsdebatten.

Powered by Labrador CMS