TV 2-kanalene vender nå tilsynelatende tilbake til skjermen til Get-kundene etter 18 dager med svarte skjermer.
TV 2-kanalene vender nå tilsynelatende tilbake til skjermen til Get-kundene etter 18 dager med svarte skjermer.

TV 2 meldte om enighet i TV-konflikten - Telia sier de ikke har hørt noe

- Både vi og Get har ambisjoner om å finne en løsning så raskt som mulig, sier TV 2. - Foreløpig har vi i Telia bare fått dette via pressen, svarer Telia.

Publisert
  • Saken er oppdatert med den siste pressemeldingen fra Telia!

Én million norske TV-seere ser nå ut til å få tilbake TV 2s kanaler gjennom sine Get-abonnement.

I hvert fall enn så lenge.

For TV 2 og Get-eier Telia er enige om å forlenge avtalen midlertidig på samme vilkår, mens man forhandler videre. Det er også en uttalt ambisjon fra begge parter om å komme i mål i løpet av noen få måneder.

Det opplyser TV 2 i en melding.

- Vårt hovedfokus har vært at seerne skal få tilbake kanalene sine så fort som overhodet mulig. Nå i ettermiddag bekreftet Get på epost at vi bør bruke mindre enn seks måneder på forhandlingene. Da er det ingen grunn til å la TV-seerne sitte med svarte skjermer, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2, Sarah Willand.

- Både vi og Get har ambisjoner om å finne en løsning så raskt som mulig. Nå er altså partene enige om at en midlertidig forlengelse er ønskelig, mens vi forhandler videre. Det burde allerede i kveld være mulig for Get å skru på kanalene igjen. Hverken vi eller Get ønsker å holde kundene som gissel, sier Willand.

Seint torsdag kveld opplyser imidlertid Telia i en pressemelding at de ikke har hørt noe fra TV 2.

«I en pressemelding fra TV 2 torsdag kveld ble det opplyst at det nå var oppnådd enighet mellom Telia og TV 2. Foreløpig har vi i Telia bare fått dette via pressen. Derfor hadde det vært fint om TV 2 også bekreftet overfor oss i Telia at de nå har akseptert vårt tilbud.», skriver Telia i meldingen.

Telia bekrefter likevel at tilbudet de har gitt TV 2 vil innebære at TV 2s kanaler vender tilbake til Get-brukerne. 

«I likhet med TV 2, ønsker vi å få på plass en ny avtale så snart som mulig, men uten at TV-seerne og Gets kunder nok en gang blir brukt som gisler og opplever svarte skjermer - verken nå eller senere.», heter det i meldingen.

Get-kundene har vært uten TV 2s kanaler siden 1. juni, og ordkrigen har tidvis vært hardt mellom partene de siste ukene. 

Sarah Willand (til venstre) og TV 2 og Henning Lunde og Telia skal være nå være enige om en ny avtale.
Sarah Willand (til venstre) og TV 2 og Henning Lunde og Telia skal være nå være enige om en ny avtale.
Powered by Labrador CMS