Podkasterne på MediaPuls: Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen.
Podkasterne på MediaPuls: Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen.

Podkast

MediaPuls 243: Marius og Hans-Petter irriterer seg over kunde­opplevelser og service. Denne gang er det Get, XXL og SAS som får unngjelde

Hvorfor satser ikke bedrifter mer på å skape gode kundeopplevelser? Burde Norge satse på en dansk mediepolitikk? Facebook har kastet ut et nytt analyseselskap. Og nesten alle barn mellom 9 og 11 år har egen smarttelefon.

Publisert

Riktig bruk av data kan bidra til å skape gode kundeopplevelser. Riktig bruk av data kan gi merverdi for både kunde og bedrift. Det kan skape personaliserte brukeropplevelser, forbedre kundeservicen og skape mer lojale kunder. Hvorfor er det så få som bryr seg om å skape gode kundeopplevelser?

Dansk mediepolitikk – hvorfor skal vi bry oss?

I forrige uke gikk kulturminister Trine Skei Grande ut og sa hun ønsket et bredt forlik på Stortinget om en ny mediepolitikk. Dette er det siste utspillet i en lang rekke utsettelser og utvalg og elendighet de siste årene. Torsdag i forrige uke la den danske kulturministeren frem forslag til ny mediepolitikk. Den var langt mer offensiv og nytenkende. Kan Norge vinne på å se mot Danmark?

Sosiale medier siden sist:

  • 37.550 nordmenn kan ha delt data med analyseselskapet Cambridge Analytica
  • Facebook har kastet ut det kanadiske analyseselskapet AggregateIQ
  • Facebook setter nye chatboter på pause
  • Facebook planlegger å stenge tilgang til tredjeparts annonse-data
  • 87 prosent av norske 9-11-åringer har egen mobiltelefon

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS