Jørgen Scheel fra Remote Production går inn som interim teknologi- og utviklingsdirektør hos NTB

Jørgen Scheel blir ny midlertidig utviklings­­direktør i NTB

– Han kjenner NTB godt og vet hvilken kompetanse våre utviklere har.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

NTB har ansatt Jørgen Scheel som ny midlertidig teknologi- og utviklingsdirektør, opplyser byrået.

Han hentes inn fra Remote Production, der han til daglig er system- og løsningsarkitekt. Selskapet er underleverandør av video- og liveteknologi til den visuelle virksomheten i NTB, opplyser byrået.

Scheel vil fylle rollen frem til en permanent direktør er på plass, og tiltrer allerede fra 2. mars.

Stillingen er ledig etter at Geir Terje Ruud gikk av tidligere denne måneden.

– NTB er en stor og viktig aktør på innhold. Nyhetsbyrået skal være i europatoppen hva gjelder effektiv digital drift, smidig leveranse og distribusjon av dette innholdet. Jeg setter stor pris på at jeg får bidra til å finne ytterligere teknologiske løsninger for å bringe den utviklingen fremover, til glede for både kunder og ansatte, sier Scheel.

NTBs sjefredaktør Tina Mari Flem har vært fungerende utviklingsdirektør siden august i fjor. Hun er glad for å få en midlertidig erstatter på plass.

– Jeg er svært glad for at Remote Production kan bistå oss gjennom at Jørgen Scheel har tatt på seg dette oppdraget en periode. Han kjenner NTB godt og vet hvilken kompetanse våre utviklere har. Han har høy arbeidskapasitet og vil kjapt kunne sette seg inn i vår hverdag og våre teknologiske utfordringer, sier Tina Mari Flem, CEO og sjefredaktør i NTB.

Powered by Labrador CMS