Tabloid: Geir Håkonsund, Marianne Thorshaug Kristiansen, Anne Marthe Lilleby, Nina Halvorsen, Rebekka Røed og Anders Myhren

Nytt byrå skal lage redaksjonelt kjendisparty: Geir og Marianne i gang med ny celeber satsing

Ny redaksjonell oppstartsbedrift skal levere kjendis- og underholdningsjournalistikk til norske medier.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Geir Håkonsund har jobbet en årrekke i TV 2 og Marianne Thorshaug Kristiansen har erfaring fra blant annet Se & Hør.

Nå er de sammen i gang med et nytt selskap som skal produsere innhold for norske medier. 

Tabloid: Geir Håkonsund, Marianne Thorshaug Kristiansen, Anne Marthe Lilleby, Nina Halvorsen, Rebekka Røed og Anders Myhren.

- Vi startet Tabloid i midten av mai og har som de fleste andre gründere jobbet hardt og målrettet for å komme godt i gang med det vi håper og tror vil bli en suksessbedrift. Tabloid er et redaksjonelt produksjonsbyrå som leverer innhold til ulike publikasjoner og nettsteder, sier styreleder Geir Håkonsund til Medier24.

Kristiansen går inn som daglig leder. De forteller at de har store ambisjoner - og innser at det ikke blir lett å starte opp.

- Dette er en hard og nådeløs bransje, og vi har ikke noe annet valg enn å tørre å stole på at vi er flinke til det vi driver med om vi skal kunne drive dette i den retningen vi vil.

Har levert til Egmont og Her og Nå

Fra før driver Håkonsund produksjonsselskap DELTO, som produserer reklame, tv og driver med rådgiving. Men det blir et tydelig skille mellom selskapene, sier han.

- Vi er veldig bevisste på at det må være et skille mellom kommersiell og redaksjonell innholdsproduksjon. Tabloid er kun et redaksjonelt byrå. 

Geir Håkonsund og Marianne Thorshaug Kristiansen i Tabloid AS.

Det nye selskapet har tilknyttet seg flere journalister som skal bidra til å produsere innhold, blant annet Anders Myhren, Anne Marthe Lilleby, Nina Halvorsen og Rebekka Røed.

Selskapet opplyser å ha fått på plass en del avtaler som gir de forutsigbarhet og langsiktighet.

- Vi ønsker å bygge Tabloid som en merkevare som er synonymt med godt aktualitetsinnhold på alle plattformer, også TV og nett. Vi har til nå levert en større produksjon av kjendis- og underholdningsjournalistikk for Egmont og Her og Nå, men vi vil ha flere ben å stå på og har en klar tanke om hvordan vi ønsker å bygge selskapet i tiden som kommer.

Powered by Labrador CMS