TV 2s værmeldere har ankommet den røde løperen - Geir Håkonsund (i midten) er snart klar til sending!
TV 2s værmeldere har ankommet den røde løperen - Geir Håkonsund (i midten) er snart klar til sending!

Medier24 sender Gullruten-vorspiel fra den røde løperen! Geir Håkonsund skal intervjue både TV-sjefer og stjernene

Vi varmer opp til TV-bransjens store festkveld med live-sending fra Grieghallen!

Publisert

Lørdag kveld er det tid for Gullruten Bergen, med over 20 priser, glitter, glam og konfetti. Når TV-bransjen skal feire seg selv og vise fram det beste av norsk TV-produksjon, er det både kjente og nye navn å finne på lista over nominerte.

Som i fjor skal Medier24 sørge for å sjekke stemningen på den røde løperen, men i år gjør vi det enda bedre: 

Vi har fått med oss Geir Håkonsund til Bergen og Grieghallen for å lede kveldens livesending. Han har lang erfaring fra TV 2 og God kveld Norge, og er blant bransjens mest rutinerne «kjendisreportere». Men 35-åringen har også jobbet på Nyhetskanalen og med andre konsepter. 

I fjor sluttet han i TV 2 for å etablere eget produksjonsselskap, og ser nå fram til å gjøre et lite comeback som journalist og live-reporter fra den røde løperen. Håkonsund sier dette om hva vi kan forvente: 

- Det er veldig kult at Medier24 satser på livesending, på lik linje med TV2.no eller VGTV! Jeg gleder meg veldig til å gjøre sending fra Gullruten igjen.

- Seerne er muligens en del flere bransjefolk enn da jeg gjorde dette på TV 2, men gjestene og stemningen i Grieghallen er som alltid like god - så jeg tror dette blir bra, sier Håkonsund. 

Medier24s Gullruten-vorspiel blir sendt direkte på Facebook Live fra cirka klokka 18, og vil deretter bli tilgjengelig både på Facebook og på Medier24.no

  • For å være sikker på at du får med deg sendingen: Trykk på pluss-tegnet på Medier24s Facebook-side og velg å få varsler når vi publiserer noe nytt!

Powered by Labrador CMS