Hallvard Flatland får aksjer verdt 8,7 mill. etter rettssak

Vant rettssak mot gamblingsselskapet Gaming Innovation Group.

Publisert

Saken mellom TV-kjendisen og gamblingselskapet var oppe for Bergen tingrett i slutten av oktober, skriver Dagens Næringsliv.

Programlederen mente han hadde inngått en muntlig avtale med selskapet om å få aksjer mot at han stilte seg til disposisjon for styreverv og annet arbeid.

Gaming Innovation Group dømmes til å overføre 3,4 millioner aksjer til Flatlands selskap Euro TV innen to uker. Selskapet må også betale sakskostnadene på rundt 500.000 kroner.

– Det er den beste telefonen jeg har fått på lenge, sa Flatland da DN ringte og fortalte ham om dommen som falt torsdag.

Da partene møttes i retten, hadde de ulike versjoner av hva som skjedde på et møte i Bergen 30. april 2015. Mens Flatland mente de inngikk en muntlig avtale om samarbeid, avviste Gaming Innovation Group dette.

Ifølge avisa var det eneste beviset på hva som skjedde på møtet, Flatlands notatbok, som inneholdt en rekke stikkord. Selskapets advokat Tor Henning Rustan Knudsen mente at Flatland ikke klarte å sannsynliggjøre at det ble inngått en avtale.

– Et viktig bevis i denne saken er mangelen på bevis, hevdet han i sin prosedyre.

Powered by Labrador CMS