Fremovers sommervikarer. Fra venstre: Janina Wildermuth, Hedda Johansen Fors og Thea Heltne Kjelstad.
Fremovers sommervikarer. Fra venstre: Janina Wildermuth, Hedda Johansen Fors og Thea Heltne Kjelstad.

Sommervikarene til Fremover er i gang: – Et stjernelag

Redaktøren er storfornøyd, og sier de allerede har bidratt med mye.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er for alvor i gang, og Medier24 fortsetter å vise fram sommervikarene som holder fortet i større og mindre mediehuset i landet de neste ukene.

Neste avishus ut er Fremover, der fire vikarer er på plass i sommer.

– I år som i fjor har vi fått et stjernelag med våre sommervikarer. Talentfulle, unge vikarer som har et brennende engasjement for journalistikken, og som fra dag én har tilført redaksjonen masse i form av både nye tanker og gode journalistiske ideer. Vi trenger det, det smitter over på oss faste å få inn vikarer som ser ting utenfra. Vi har fire vikarer i år, og alle blir kastet på relativt dypt vann med vakter som frontsjef etter ikke alt for mange ukene i redaksjonen, men det ser vi allerede nå at kommer til å gå veldig bra, sier Fremover-redaktør Christian Senning Andersen.

Sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på [email protected]

Dette er vikarene:

Janina Wildermuth (25) er opprinnelig fra Berlin i Tyskland, og har også bakgrunn fra radio. Hun skriver nå på sin masteroppgave innen media practises ved Høgskulen i Volda.

Hedda Johansen Fors (26) er opprinnelig fra Narvik, og har jobbet i radio tidligere, Hun har studert journalistikk ved City University of London, medievitenskap ved UiO og design og medieutvikling ved OsloMet.

Thea Heltne Kjelstad (22) er fra Alta, og studerer journalistikk ved Høgskulen i Volda. Hun har tidligere jobbet i Altaposten, Finnmark Dagblad og NRK Finnmark.

I tillegg har Fremover engasjert Henning Winnem Sørelv (21) som vikar. Han er fra Ballangen i Narvik, og studerer journalistikk ved Universitetet i Stavanger. Sørelv har tidligere frilanset for Fremover.

Powered by Labrador CMS