Bilde av Anita Traaseth (fra venstre), Iman Meskini, Leah Behn, Ingeborg Heldal og Isabelle Ringnes, som er alle tilbake i den nye sesongen av Powerwomen Norway på Viaplay.
Anita Traaseth (fra venstre), Iman Meskini, Leah Behn, Ingeborg Heldal og Isabelle Ringnes er alle tilbake i den nye sesongen av Powerwomen Norway på Viaplay.

Ingeborg Heldal tilbake i ny sesong av Powerwomen Norge

KK-redaktøren er med i andre sesong av den omdiskuterte Viaplay-serien.

Publisert Sist oppdatert

KK-redaktør Ingeborg Heldal fortsetter i den nye sesongen av dokumentarserien Powerwomen Norge, opplyser Viaplay.

Sammen med influencer Leah Behn, gründer Isabelle Ringnes, skuespiller Iman Meskini og næringslivstopp Anita Traaseth er hun tilbake når sesong to har premiere 8. mars.

– Å få et innblikk i påvirkningskraften kvinnene våre har på europeisk innovasjon, likestilling, livsstil og religionsfrihet er rett og slett imponerende. Ingeborg, Anita, Leah, Iman og Isabelle er i kraft av seg selv med på å åpne dører for alle jenter, og gutter som drømmer om å bli noe mer, sier programredaktør i Viaplay, Jonas Møller.

Den første sesongen av serien kom i fjor høst, og ble omdiskutert.

Dagens Næringsliv-kommentator Eva Grinde stilte blant annet - i egen avis - spørsmål ved tittelen på serien, og mente kvinnene i serien primært hadde «én ting til felles: stort oppmerksomhetsbehov».

BA-spaltist Josefin Gjerde omtalte serien som «provoserende ukontroversielt», VG-kommentator Shazia Majid mente den inneholdt «kjedelige, mektige kvinner», mens Aftenpostens TV-anmelder Ingrid Åbergsjord beskrev den som «hul og glattpolert».

Blant seriens forsvarere var kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder Hans-Petter Nygård Hansen.

– Jeg synes at kritikken er så dårlig og så malplassert at det mest av alt fremstår som om kritikerne har bestemt seg for at de skal slakte serien før de har sett den, sa han til TV 2 i oktober.

Powerwomen Norge produseres av Fremantle media.

Powered by Labrador CMS