Justin Bieber under en konsert i Norge i 2015. Her rev han av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo etter bare en sang.
Justin Bieber under en konsert i Norge i 2015. Her rev han av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo etter bare en sang.

Justin Bieber med fotoforbud i Trondheim

Til helgen spiller Justin Bieber konsert under Trondheim Sommertid. Den canadiske artisten har lagt ned fotoforbud.

Publisert Sist oppdatert

Markedssjef for All Things Live Norge, Pia Leinslie, bekrefter overfor Nidaros at den canadiske artisten Justin Bieber har lagt ned fotoforbud før helgens konsert i Trondheim.

– Det stemmer at den foreløpige beskjeden er at det er fotoforbud på Bieber-konserten. Mange av de store konserter kommer ofte med fotokontrakt, men når det gjelder Bieber har vi fått beskjed om at det er et fotoforbud, sier hun til Nidaros.

Livesentralen, som er den lokale arrangøren i Trondheim, bekrefter også til avisen at Bieber ikke ønsker fotografer til stede.

– Vi vil helst at det skal være åpent slik at flest mulig i pressen får muligheten til å dette, sier Livesentralen-leder Kristian Digre.

Begge aktørene skal være i dialog med Biebers management om å finne en løsning, ifølge Nidaros.

Rettelse: I en tidligere versjon av denne saken stod det at Livesentralen bekrefter til Nidaros at Bieber ikke ønsker pressen til stede. Nidaros har i sin sak presisert at Bieber ikke ønsker fotografer til stede. Rettet 11.11.

Powered by Labrador CMS