– Jeg ser fram til å bygge videre på Altibox-suksessen, sier Osmundsen.
– Jeg ser fram til å bygge videre på Altibox-suksessen, sier Osmundsen.

Tor Morten Osmundsen blir ny administrerende direktør i Altibox

– Jeg ser fram til å bygge videre på Altibox-suksessen, sier han i en pressemelding.

Publisert

Altibox kaller seg selv en bredbånds- og underholdningsleverandør – og har nå ansatt Tor Morten Osmundsen som ny direktør. Det skriver de i en pressemelding. 

– Jeg ser fram til å bygge videre på Altibox-suksessen sammen med de mange dyktige ansatte og partnerne våre som leverer bredbånd og underholdningstjenester til over 600 000 kunder i hele landet, sier Tor Morten Osmundsen i meldingen. 

Siden februar 2018 har Osmundsen vært administrerende direktør i Lyses fiberselskap lokalt i Rogaland; Lyse Fiber, som er en del av samme konsern som Altibox. 

Konserndirektør på teleområdet i Lyse, Toril Nag, er styreleder i Altibox og i Lyses fiberselskaper. Hun er svært fornøyd med ansettelsen.

– Tor Morten er veldig sterk både på det kommersielle og det finansielle. Han har også tung ledererfaring fra både nasjonal og internasjonal virksomhet. Hele telekombransjen er inne i en krevende omstillingstid og kravene til den som skal lede selskapet, er skyhøye, sier hun i meldingen.

Samtidig takker hun tidligere direktør Thomas Skjelbred for innsatsen han har gjort. Skjelbred har takket ja til en internasjonal stilling basert i Singapore som Chief Operating Officer og deputy CEO for Telenors selskap for innkjøp og leverandørstyring, heter det i meldingen. 

– Jeg er utrolig stolt av det vi har fått til sammen i Altibox-familien og det blir vemodig å forlate flinke kolleger som jeg har hatt det flott sammen med og lært mye av. Samtidig var det vanskelig å si nei til stillingen jeg nå skal inn i, sier Skjelbred i meldingen. 

Powered by Labrador CMS