– Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle konferansen videre, sier Yvonne Røysted i en melding.
– Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle konferansen videre, sier Yvonne Røysted i en melding.

Yvonne Røysted (30) blir ny kommunikasjons­ansvarlig i Nordiske Mediedager

– Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle konferansen videre, sier hun i en melding.

Publisert

Yvonne Røysted (30) er ansatt som innholdsprodusent og kommunikasjonsansvarlig i Nordiske Mediedager, etter at Linn Gjerstad sluttet for å begynne i Røde Kors. Det skriver NMD i en pressemelding. 

– Som mangeårig frivillig ved Nordiske Mediedager går jeg til en arbeidsplass jeg har stor respekt for. Det ligger enormt mye arbeid bak å arrangere Nordens største årlige mediefaglige konferanse, og jeg gleder meg til å få være med på å utvikle konferansen videre, sier hun i en melding.

Røysted har mastergrad i medievitenskap fra UiB, og journalistbakgrunn fra Bergens Tidende, hvor hun har jobbet med både debattstoff og sosiale medier. Røysted har også vært ansvarlig redaktør for Studvest, studentavisen i Bergen. 

 Festivalsjef Guri Heftye er fornøyd med nyansettelsen. 

– Vi er strålende fornøyd med å ha fått Yvonne på laget. Yvonne har den umiskjennelige miksen av faglig kompetanse og brennende interesse for medieutviklingen. Dette kombinert med operativ erfaring og usedvanlig god oversikt over bransjen, gjorde henne til et opplagt valg. At hun i tillegg er en knalldame er selvfølgelig en bonus. Vi gleder oss til å få henne om bord i NMD-skuta, sier Heftye i meldingen. 

Powered by Labrador CMS