Ane Muladal, Martha Holmes og Eirik Røsvik.
Ane Muladal, Martha Holmes og Eirik Røsvik.

VG ansetter tre nye journalister: Ane (29), Martha (25) og Eirik (29)

Ane Muladal (29) forlater Dagbladet, Martha Holmes (25) får fast jobb i VG og Eirik Røsvik (29) kommer rett til VG fra doktorgradsstudier.

Publisert

Saken oppdateres

VG ansetter ytterligere tre nyhetsjournalister, skriver de i en melding til Medier24: 

  • Ane Muladal (29), som kommer fra Dagbladet Pluss - hun skal jobbe i dagsordenavdelingen
  • Martha Holmes (25) er allerede tilknyttet VG som vikar - hun får fast jobb i nyhetsavdelingen
  • Eirik Røsvik (29) kommer rett fra doktorgradsstudier på Cambridge University i Storbritannia - han skal jobbe i nyhetsavdelingen

Nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken skriver i en melding til Medier24 at hun er svært fornøyd med ansettelsene. 

- Vi er veldig fornøyd med å ha ansatt tre unge, men likevel rutinerte nyhetsjournalister. De vil bli en del av en nyhetssulten og offensiv redaksjon, og vi gleder oss til å få dem på plass, sier nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken i meldingen. 

 

Dette skiver VG om nyansettelsene: 

Ane Muladal (29) fra Oslo går fra Dagbladet til VG. Ane har jobbet i Dagbladet siden 2015. Hun har bekledd flere roller i redaksjonen, senest som reportasjeleder for Magasinet/Pluss. Hun har også laget to dokumentarer for NRK. I 2016 laget hun dokumentaren «Beredskapsløftet» for NRK Brennpunkt, og i fjor laget hun dokumentaren «Min onkel – Torpedoen» for NRK Innafor. Ane har både en bachelor i journalistikk og en bachelor i administrasjon og ledelse fra OsloMet.Ane skal jobbe i dagsordenavdelingen i VG. 

Martha Holmes (25) fra Asker får fast ansettelse i VG etter snart tre år som vikar. Hun har bred erfaring fra VG-huset og har jobbet med flere av de største nyhetssakene vi har dekket det siste året innenfor innenriks, politikk og utenriks, inkludert dekning av valgkampen, NAV-skandalen og Frode Berg-saken. Martha er utdannet statsviter fra NTNU og har tidligere jobbet i Drammens Tidende.Hun skal jobbe i VGs breaking-gruppe.Eirik Røsvik (29) fra Vigra utenfor Ålesund kommer til VG fra doktorgradsstudier i historie ved Cambridge University i Storbritannia. Han forsker på monarkers mediestrategi og personfokus i politisk kommunikasjon. Han har tidligere studert ved St. Andrews University i Skottland, og har i studietiden hatt flere sommervikariater i VG hvor han har vist et stort journalistisk potensial. Han dekket blant annet valgkampen i 2017. Eirik har også tidligere jobbet for Sunnmørsposten.Eirik skal jobbe i VGs nyhetsavdeling.

Powered by Labrador CMS