Truls Lian (28) slutter i Tønsbergs Blad – blir journalist i Fredriksstad Blad

– Med Truls får vi en journalist som behersker alle former for nyhetsformidling i en moderne lokalavis, sier Fredriksstad Blad-redaktør Jon Jacobsen.

Publisert

Truls Lian (28) blir ny journalist i Fredriksstad Blad. Han forlater jobb i Tønsbergs Blad, hvor han blant annet har fulgt lokalpolitikken.

– Da er det en glede å kunne fortelle at vi, etter en lang og grundig prosess, har ansatt Sigurd Øfstis etterfølger. Valget falt til slutt på 28 år gamle Truls Lian. Truls er i dag ansatt i Tønsbergs Blad, hvor han blant annet har ansvaret for å følge politikken i Tønsberg kommune. Dessuten har han fungert som programleder både for TBs podkaster og webtv-satsinger, skriver Fredriksstad Blads redaktør Jon Jacobsen i en melding til Medier24.

Tidligere har han vært ansatt som sportsleder i Østlands-Posten i Larvik og har en bachelorgrad i sportsjournalistikk fra England.– Med Truls får vi en journalist som behersker alle former for nyhetsformidling i en moderne lokalavis. Dessuten, og dette er ikke minst viktig, har han en fremtoning og personlighet som jeg er sikker på vil passe godt inn i FB-huset, skriver Jacobsen. 

Oppstartsdato er enda ikke fastsatt, ifølge Jacobsen. 

Powered by Labrador CMS